Έξαλλη η Χρύσλα Γεωργακοπούλου στο Ευτυχείτε - «Έχω ζήσει ένα Σαββατοκύριακο άθλιο»

Για την ανάρτηση που είχε το όνομα του Νότη Σφακιανάκη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έξαλλη η Χρύσλα Γεωργακοπούλου στο Ευτυχείτε - «Έχω ζήσει ένα Σαββατοκύριακο άθλιο»

Έξαλλη φάνηκε να είναι σήμερα το πρωί στην εκπομπή Ευτυχείτε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου, εξ΄αιτίας της ανάρτησης που έγινε από ένα προφίλ με το όνομα του Νότη Σφακιανάκη, τονίζοντας πως έζησε ένα άθλιο Σαββατοκύριακο.

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για τη συγκεκριμένη ανάρτηση και εξήγησε πως το προφίλ που την έκανε είναι ψευτικο.

«Να ηρεμήσουν οι θαυμαστές του Νότη Σφακιανάκη. Το τι δίποδο με έχουν πει, το τι τετράποδο, το τι κτήνος, το τι σκουλίκι, το τι πόρνη το Σαββατοκύριακο οι θαυμαστές του Νότη Σφακιανάκη, γιατί τόλμησα να πασάρω και να συζητήσουμε το θέμα σχετικά με το προφίλ του Νότη Σφακιανάκη. Έχω ζήσει ένα Σαββατοκύριακο άθλιο με ανθρώπους που θεωρούν ότι με αυτόν τον τρόπο στηρίζουν τον Νότη Σφακιανάκη.

Θέλω, λοιπόν, να πω στον κ. Κούγια να έρθει να του δώσω τους λογαριασμούς, να πάει στη Δίωξη Ηλεκρονικού Εγκλήματος και να κάνει τον δικηγόρο μου. Με είπαν πόρνη, κτήνος, δίποδο και τετράποδο», είπε σε υψηλούς τόνους η Χρύσλα Γεωργακοπούλου. Δείτε εδώ όλα όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας για την υπόθεση του Νότη Σφακιανάκη.

Έβαλαν την Καινούργιου να πει την λέξη "Βαρβάρα" - Σκηνή έπος στο Ευτυχείτε

Το πρωί της Παρασκευής μια σκηνή έπος διαδραματίστηκε στο Ευτυχείτε με την Κατερίνα Καινούργιου να μοιράζει άφθονο γέλιο στους συνεργάτες και στο κοινό της.

Όπως και κάθε πρωί, η λαμπερή παρουσιάστρια καλημέρισε την ομάδα της και τους τηλεθεατές με κέφια και χαμόγελο ενώ πριν λίγο καιρό ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε στο πλατό της εκπομπής.

Μετά από λίγο, έφτασε η ώρα να ευχηθεί σε όλους όσους έχουν την ονομαστική τους εορτή, χωρίς φυσικά να περιμένει όλο αυτό που σημειώθηκε μετά από λίγο.

Για κακή της τύχη, σήμερα γιορτάζει η Βαρβάρα και με αφορμή αυτό είπε χιουμοριστικά η Κατερίνα Καινούργιου: «Τώρα δηλαδή θέλετε να πω εγώ αυτή τη λέξη; Χρόνια πολλά στη Βαρβάρα».

Τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της ξέσπασαν σε γέλια.

Έβαλαν την Καινούργιου να πει την λέξη