GNTM 3: «Έμειναν» οι παίκτες με την Καγιά στο τιμόνι - «Η Βίκυ η γκαζιάρα»

Επικό στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 3: «Έμειναν» οι παίκτες με την Καγιά στο τιμόνι - «Η Βίκυ η γκαζιάρα»

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, η Βίκυ Καγιά αποφάσισε να ξετρελάνει τους διαγωνιζόμενους οι οποίοι «έμειναν» μόλις την είδαν να μπαίνει πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου που έπρεπε να διαφημίσουν. Μάλιστα ένας την αποκάλεσε «Βίκυ η γκαζιάρα».

Οι παίκτες, εμπνευσμένοι από το Mad Max πρέπει να προωθήσουν ένα αυτοκίνητο. Προκειμένου να τους το δείξει η Βίκυ Καγιά μπήκε μέσα μαζί με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Γιώργο Καράβα και έκανε βόλτες στην άμμο.

Πολλοί είπαν πως στην αρχή φοβήθηκαν όταν είδαν την Βίκυ Καγιά να μπαίνει πίσω από το τιμόνι αλλά η απόδοσή της, τους εξέπληξε. Δείτε εδώ πώς μοιράστηκαν τα ντεσαβαντάζ.

GNTM 3: Έγινε η επίσημη ανακοίνωση από το STAR - Η ημερομηνία του τελικού

Το αγαπημένο ριάλιτι μόδας GNTM 3 φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του και το STAR ανακοίνωσε επίσημα την ημερομηνία του μεγάλου τελικού, όπου θα γίνει στις 15 Δεκεμβρίου. Μάλιστα, μόλις μάθαμε μια μεγάλη αλλαγή που θα γίνει στον φετινό τελικό καθώς και τον τρόπο ανάδειξης του μεγάλου νικητή.

Το πρωί της Τετάρτης, η Δήμητρα Καλφούντζου αποκάλυψε στην Φωλιά των Κου Κου όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για εκείνο το βράδυ.

Όσον αφορά την ανάδειξη του νικητή, οι 3 υποψήφιοι θα χρειαστεί να υποβληθούν σε τρεις δοκιμασίες. Οι κριτές με την σειρά του θα αξιολογήσουν το τελικό αποτέλεσμα των διαγωνιζόμενων και θα βαθμολογήσουν ξεχωριστά τον κάθε παίκτη.

Έπειτα, η διαδικασία θα περάσει στη μοίρα του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο θα ψηφίσει αυτόν που επιθυμεί για νικητή. Στο τέλος οι ψήφοι του κοινού θα προσμετρηθούν μαζί με τη βαθμολογία των κριτών και θα αναδειχτεί έτσι ο μεγάλος νικητής.

Μάλιστα, η Βίκυ Καγιά είχε δηλώσει για τον τελικό πως θα έχουμε μια αλλαγή στο σύστημα ψηφοφορίας για αυτό και αποκάλυψε πως η ψηφοφορία δεν θα είναι δωρεάν.

Συγκεκριμένα, επισήμανε πως: «Κακά τα ψέματα τα προηγούμενα δύο χρόνια ήθελε το κανάλι και η παραγωγή να μην πληρώσει ο κόσμος και να είναι μια live – δωρεάν ψηφοφορία. Είναι μια εκπομπή που έχει φανατικό κοινό και τους λατρεύαμε γι’ αυτό. Έμπαιναν όλοι μέσα σ’ ένα δευτερόλεπτο από όλη την υφήλιο που υπάρχουν Έλληνες. Και αυτό δεν άντεχε το σύστημα». Αν έχασες το χθεσινό επεισόδιο, δες εδώ όλα όσα συνέβησαν!

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο