Συγκλονιστική αποκάλυψη για τον Τσάντλερ από τα Φιλαράκια - «Με έστελνε να πάρω ναρκωτικά ενώ ήμουν έγκυος»

Σοκαριστικές δηλώσεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκλονιστική αποκάλυψη για τον Τσάντλερ από τα Φιλαράκια - «Με έστελνε να πάρω ναρκωτικά ενώ ήμουν έγκυος»

Η πρώην σύντροφος του Μάθιου Πέρι, ή αλλιώς του Τσάντλερ που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά Τα Φιλαράκια, δε δίστασε να κάνει μία συγκλονιστική αποκάλυψη, σχολιάζοντας πως όταν ήταν έγκυος, την έστελνε να πάρει ναρκωτικά για εκείνον.

«Ήμουν 5 μηνών έγκυος και αναγκαζόμουν να εκτελώ τις παραλαβές για λογαριασμό του τακτικά. Ο ίδιος μου έλεγε πως κανένας αστυνομικός δεν θα σταματούσε για έλεγχο μια έγκυο», κατέθεσε.

«Άλλοτε οι σακούλες περιείχαν χάπια ή κοκαΐνη, άλλοτε ηρωΐνη ή κρακ, ποτέ δεν ήξερα τι να περιμένω», σχολίασε η Edwards, η οποία δήλωσε πως έκανε την εξυπηρέτηση στον Πέρι για να τον αποτρέψει, μεταξύ άλλων, από το να συλληφθεί ή να εντοπιστεί από τους παπαράτσι.

«Πολλές φορές σκέφτομαι, τι φίλη ήμουν γι’ αυτόν; Αλλά με έκανε να νιώθω ενοχικά όποτε αρνιόμουν να τον βοηθήσω, λέγοντας ότι θα πήγαινε ο ίδιος στο σημείο παραλαβής, γιατί πρώτον δεν ήθελα να τον αφήσω να οδηγήσει στην κατάστασή του, και δεύτερον φοβόμουν να τον αφήσω να τριγυρνάει εκτεθειμένος στους δρόμους», εξήγησε. Δείτε εδώ και την αναβίωση της πιο επικής σκηνής από τα Φιλαράκια.

Η Edwards, βέβαια, παραδέχτηκε ότι ο Πέρι δεν την έστελνε να συλλέξει ναρκωτικά για λογαριασμό του με το αζημίωτο.

«Έβγαζα πολλά χρήματα», δήλωσε. «Πολλές φορές με έστελνε να παραλάβω ναρκωτικά 3 ή 4 φορές τη μέρα, και κέρδιζα 3.000 δολάρια ή και 4.000. Μου έλεγε πάντα ότι τα λεφτά δεν είναι θέμα. Ο Μάθιου θα μπορούσε να έχει αποσυρθεί πριν από χρόνια και θα εξακολουθούσε να είναι εκατομμυριούχος, αλλά νομίζω ότι του αρέσει να δουλεύει».

Μετά την επιτυχία του στην σειρά «Τα Φιλαράκια», ο Πέρι ξεκίνησε να δουλεύει στην σειρά «Mr. Sunshine», οπότε και η Edwards τον επισκεπτόταν στα στούντιο της Paramount για να του δώσει την δόση του.

«Έφτανα στην πόρτα και αναρωτιόμουν, πώς μπορεί να δουλεύει σε αυτή την κατάσταση; Δεν ήταν από τους λειτουργικούς εξαρτημένους. Η εξάρτηση φαινόταν καθαρά στο πρόσωπό του, δεν ξεγέλαγε κανέναν», θυμάται η Edwards.

Η σειρά στην οποία έπαιζε τότε ο Πέρι ακυρώθηκε ύστερα από μία σεζόν και ίδιος βρέθηκε χωρίς δουλειά και έχοντας απομακρυνθεί από όλους του τους φίλους.

«Μια μέρα τον βρήκα κολλημένο στον καναπέ του σπιτιού του. Τα χέρια του ήταν κυριολεκτικά κολλημένα στα πόδια του, με κόλλα, την οποία προσπαθούσα να του αφαιρέσω με ασετόν. Τον ρώτησα πού ήταν η προσωπική βοηθός του και μου είπε ότι τηλεφωνούσε στο κέντρο απεξάρτησης. Του είπα ότι μου φαίνεται καλή ιδέα», είπε η Edwards.

Ο Μάθιου Πέρι φαίνεται, πάντως, πως έχει επιτέλους αφήσει αυτή την εποχή πίσω του για τα καλά.

Ο ηθοποιός είναι έτοιμος να συμμετάσχει στο νέο, επειτειακό επεισόδιο της σειράς «Τα Φιλαράκια» που αναμένεται να κυκλοφορήσει με το νέο έτος, ενώ ανακοίνωσε τον επικείμενο γάμο του με την νέα του σύντροφο, Molly Hurwitz.

51 χρονών αυτός 29 εκείνη - Ο Τσάντλερ από τα Φιλαράκια αρραβωνιάστηκε! Δείτε την κυρία "Μπίνγκ"!

Μπορεί ο χαρακτήρας που υποδυόταν στα «Φιλαράκια», ο Τσάντλερ Μπινγκ, να φοβόταν τον γάμο (τουλάχιστον μέχρι να βρει την αγάπη στο πρόσωπο της «Μόνικα»), όμως και ο Μάθιου Πέρι της πραγματικής ζωής... δεν πήγαινε πίσω, αφού είχε αποφύγει αυτό το μεγάλο βήμα μέχρι τα 51 του χρόνια. Τα ψέματα όμως τελείωσαν για τον ηθοποιό αφού φαίνεται πως βρήκε την δική του 29χρονη «Μόνικα» και πρόκειται σύντομα να παντρευτούν.

Ο σταρ των «Friends» αποκάλυψε πρόσφατα ότι έκανε πρόταση γάμου στην 29χρονη Μολις Χέρβιτζ και εκείνη δέχτηκε με χαρά. Ο Πέρι έπλεξε το εγκώμιο της καλής του μιλώντας στο People Magazine, αποκαλώντας την Χέρβιτζ «την πιο φανταστική γυναίκα στον πλανήτη».

«Αποφάσισα να αρραβωνιαστώ. Για καλή μου τύχη, εκείνη την περίοδο έβγαινα με την πιο φανταστική γυναίκα του πλανήτη», είπε ο 51χρονος για την μνηστή του, που εργάζεται ως ατζέντισσα και παραγωγός, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ. H 29χρονη ξεκίνησε να βγαίνει με τον Πέρι το 2018 και ο δεσμός τους επιβεβαιώθηκε νωρίτερα το 2020, όταν η κοπέλα έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στα social media της στις 14 Φεβρουαρίου. «Δεύτερη χρονιά που είναι ο Βαλεντίνος μου αλλή η πρώτη που είναι Instragam influencer. Χαρούμενη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στον αγαπημένο μου», έγραψε για τον Μάθιου Πέρι, που είχε ανοίξει πρόσφατα λογαριασμό στην δημοφιλή πλατφόρμα.

Φήμες για τη σχέση τους κυκλοφορούσαν πάντως ήδη από την περασμένη χρονιά, καθώς το ζευγάρι είχε θεαθεί πολλές φορές μαζί. Τον Νοέμβριο του 2019, οι δύο τυς φωτογραφήθηκαν σε τρυφερό τετ-α-τετ έξω από ένα εστιατόριο στο Δυτικό Χόλιγουντ. Τον περασμένο Μάιο, φήμες για διάλυση της σχέσης τους άρχισαν να κάνουν τον γύρο των διεθνών ΜΜΕ, με άτομα του κύκλου τους να επιβεβαιώνουν ότι «τράβηξαν χωριστούς δρόμους».

Να σημειωθεί πως πριν από αρκετό διάστημα βγήκε στην φόρα ότι είχε μπλέξει με ναρκωτικά και άλλες καταχρήσεις! Διαβάστε εδώ όλες τις λεπτομέρειες

Αυτή είναι η 29χρονη σύντροφος του Τσάντλερ από τα Φιλαράκια