Big Brother - highlights 7/12: Το κράξιμο στην Δανέζη, η έξαλλη Άννα Μαρία και η ανακοίνωση "βόμβα"

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother - highlights 7/12: Το κράξιμο στην Δανέζη, η έξαλλη Άννα Μαρία και η ανακοίνωση

Χαμός επικράτησε στο χθεσινό 7/12 επεισόδιο του Big Brother τόσο με την Άννα Μαρία που για ακόμη μια φορά την είδαμε να είναι έξαλλη, όσο και με την Σοφία Δανέζη που όλοι οι συμπαίκτες της την έκραξαν. Τι είπε ωστόσο ο Μεγάλος Αδερφός στην ανακοίνωση "βόμβα" που έκανε λίγο πριν τον τελικό;

Big Brother: Ο Θέμης «άδειασε» τη Σοφία - «Έχει γλείψει μέχρι και τα πατώματα...»

Πολύ δυναμικά ξεκίνησε το Big Brother καθώς ο Θέμης Κανέλλος «άδειασε» τη Σοφία για κάποιες δηλώσεις που έκανε στο live σχετικά με τον ακέραιο χαρακτήρα της ξεκαθαρίζοντας πως πρόκειται για μία παίκτρια που έχει γλείψει μέχρι και τα πατώματα.

Η Σοφία μιλώντας στον Χάρη Βαρθακούρη ξεκαθάρισε πως δεν έχει κάνει κωλοτούμπες στο παιχνίδι και πως έχει παίξει πολύ τίμια.

Ο Θέμης ειρωνεύτηκε τα όσα είπε λέγοντας: «Κάνει κωλοτούμπες από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ακέραιος χαρακτήρας; Ναι οκ κι εγώ είμαι straight. Η Σοφία έχει γλείψει μέχρι και τα πατώματα για να μην πάρει ψήφους». Δείτε εδώ τι είπε ο Κεχαγιάς για το «ερωτικό τρίγωνο» με τη Σοφία και τη Ραμόνα.

Αποκάλυψη για τη σχέση του Κεχαγιά με τη Σοφία -«Είναι κάτι παραπάνω από έρωτας»

Επίσης, προβλήθηκε ένα στιγμιότυπο από το live που δεν είχαμε δει, στο οποίο η Σοφία κάνει μία αποκάλυψη για τη σχέση της με τον Κεχαγιά, εξηγώντας πως αυτό που έχουν είναι κάτι παραπάνω από έρωτας.

Η Σοφία κρατούσε το χέρι του Κεχαγιά και συζητούσαν τι θα γίνει αν φύγει ο ένας από τους δύο από το σπίτι. Ενώ στην αρχή θεωρούσε πως θα φύγει εκείνη, εξήγησε στον φίλο της - ο οποίος σήμερα ξεκαθάρισε πως την φλέρταρε - τι θα πει στους υπόλοιπους για τη σχέση τους.

Η Σοφία είπε πως αυτό που έχει με τον Κεχαγιά δεν είναι έρωτας αλλά κάτι παραπάνω. Είναι ανθρωπιά, ενώ του τόνισε πως δε θα μπορούσε ποτέ να κάνει σχέση μαζί του.

«Η Σοφία στεναχωριέται γιατί τώρα έχει μόνο 2 ψήφους»

Η Σοφία φάνηκε να είναι πραγματικά καταρρακωμένη στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Κεχαγιά ωστόσο κάποιοι από το σπίτι θεώρησαν τη στάση της υποκριτική καθώς έχασε τη δύναμη που είχε στην ψηφοφορία.

Αμέσως μετά την αποχώρηση του Κεχαγιά από το σπίτι η Σοφία κλείστηκε στη σάουνα και ξεκίνησε να κλαίει. Οι υπόλοιποι συγκάτοικοι μίλησαν στο Μεγάλο Αδερφό και μοιράστηκαν τις σκέψεις του σχετικά με την ψυχολογία της.

Ο Θέμης παραδέχθηκε πως η Σοφία είναι στεναχωρημένη - αφού την άδειασε για τις δηλώσεις της - ωστόσο τόνισε πως μάλλον στεναχωρήθηκε γιατί από εδώ και στο εξής στην ψηφοφορία θα έχει μόνο 2 ψήφους και όχι 4 όπως είχε όσο είχε στο πλευρό της τον Δημήτρη Κεχαγιά.

Έξαλλος ο Χρήστος με τον αδερφό του για την συμβουλή του - «Δε θα φέρω τα λεφτά στο σπίτι»

Στο επεισόδιο του Big Brother, ο Χρήστος φάνηκε να είναι πραγματικά έξαλλος με τη συμβουλή που του έδωσε ο αδερφός του κατά τη διάρκεια του live. Μάλιστα γυρνώντας προς την κάμερα του είπε πως δε θα φέρει τα λεφτά στο σπίτι.

Ο Παναγιώτης είχε την ευκαιρία να μιλήσει για λίγο με τον αδερφό του και του εξήγησε πως θα πρέπει να βρίσκεται πιο κοντά στους ανθρώπους που του στάθηκαν από την αρχή του παιχνιδιού.

Ο Χρήστος εκνευρίστηκε πολύ με αυτό το θέμα και ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να κάνει παρέα με την Άννα Μαρία μόνο και μόνο για να κερδίσει το έπαθλο.

Επιπλέον ενοχλήθηκε γιατί περίμενε να ακούσει κάποιο νέο για τους γονείς του ή ότι η οικογένειά του αισθάνεται περήφανη για εκείνον.

Πανικός με Άννα Μαρία και Πυργίδη - «Αφού με θάβεις πάρε πίσω το χώμα»

Κανονικός πανικός επικράτησ ανάμεσα στην Άννα Μαρία και τον Δημήτρη Πυργίδη. Η πρώτη ξεκαθάρισε πως ο Πυργίδης την «θάβει» όπου βρεθεί κι όπου σταθεί και του έστειλε πίσω το χώμα μέσα από τη δοκιμασία του Μεγάλου Αδερφού.

O Big Brother ζήτησε από τους συγκατοίκους να γεμίσουν με χώμα το βαζάκι με τη φωτογραφία του συγκατοίκου τους που δεν θέλουν να φτάσει στον τελικό του ριάλιτι.

Η Άννα Μαρία μπήκε τελευταία στο δωμάτιο για να κάνει τη δοκιμασία και αφού έριξε μία «φτυαριά» στη Σοφία, έριξε την δεύτερη στον Πυργίδη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αφού εσύ με θάβεις όπου βρεθείς κι όπου σταθείς, πάρε πίσω το χώμα που μου δίνεις».

Εκείνος διαφώνησε έντονα και όταν η Άννα Μαρία βγήκε από το δωμάτιο λογομάχησαν.

«Πάγωσαν» οι παίκτες - Η ανακοίνωση για την ψηφοφορία

Μία νέα ανακοίνωση του Big Brother ήταν αρκετή για να φέρει τα πάνω κάτω μέσα στο σπίτι και να κάνει τους παίκτες να παγώσουν. Μιας και βρισκόμαστε ένα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό, η ψηφοφορία ακυρώνεται και οι παίκτες μπαίνουν σε μία εντελώς διαφορετική διαδικασία.

Ο Μεγάλος Αδερφός τους κάλεσε στο σαλόνι και τους ανακοίνωσε πως αυτή την εβδομάδα δεν υπάρχει ούτε ψηφοφορία, ούτε βέτο.

Αντιθέτως, θα γίνουν δύο δοκιμασίες οι οποίες θα δώσουν δύο ασυλίες σε δύο παίκτες που θα πάρουν αυτομάτως ένα εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Αυτομάτως, όλοι οι υπόλοιποι θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.