Ανατριχίλα από την Τάνια Τρύπη - «Μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία! Δυστυχώς...»

Όλα όσα δήλωσε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ανατριχίλα από την Τάνια Τρύπη - «Μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία! Δυστυχώς...»

Η Τάνια Τρύπη το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε καλεσμένη στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ και εξομολογήθηκε για την απώλεια του πατέρα της και τη περιπέτεια που βιώσαν λίγο πριν πεθάνει.

Η σπουδαία ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά:

«Ο μπαμπάς μου μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία. Δυστυχώς, τα είχε 400. Κάναμε το “Ας ερχόσουν για λίγο” με τον Μπέζο στο Ακροπόλ και έκατσε ο μπαμπάς μου πρώτη σειρά. Εγώ συνήθως δεν έριχνα το βλέμμα μου προς τα κάτω γιατί επειδή είχα μία ιδιαίτερη σχέση με τον πατέρα μου πάντα με “ράγιζε” ειδικά τα τελευταία χρόνια που μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία. Και κάνω το λάθος και τον κοιτάζω. Και με το που τον κοιτάζω ξέρω ότι είναι η τελευταία φορά που με βλέπει στο θέατρο και πιάνω έναν συνάδελφο και του λέω “δεν θα με ξαναδεί”.

Και 5 μήνες μετά μου έφυγε. Έχω πιάσει τον εαυτό μου πολλές φορές και λέω ρε μπαμπά τώρα που είσαι εσύ. Τώρα είχα ανάγκη να τον ακούσω. Όχι για κουβέντα να μου πει αγάπη μου πόσο σε αγαπάω.» κατέληξε λέγοντας συγκινημένη.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω όπως και την ανάρτηση της Μελίνας Ασλανίδου που προκάλεσε εξίσου ανατριχίλα!

Λίγα λόγια για την Τάνια Τρύπη

Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής «Μαίρης Βογιατζή Τράγκα». Η καριέρα της ξεκίνησε από μικρή ηλικία όταν σε ηλικία μόλις 12 ετών ερμήνευσε την μικρή Έλεν Κέλλερ στο έργο Το θαύμα της Άννυ Σάλιβαν στο πλευρό της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο "Κηποθέατρο Αλίκη". . Έχει συνεργαστεί με σκηνοθέτες όπως ο Κώστας Φέρρης, ο Γιάννης Δαλιανίδης, ο Πάνος Κοκκινόπουλος και ο Λάκης Λαζόπουλος.

Από το 1993 μέχρι το 1997 ήταν παντρεμένη με τον επιχειρηματία και μάνατζερ των Beatles, Αλέξη Μάρδα. Μαζί απέκτησαν μια κόρη, την Μαρίνα (1993).

Από το 1999 μέχρι το 2007 ήταν παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό Κωνσταντίνο Καζάκο και απέκτησαν μια κόρη, την Τζένη (2000).