GNTM 3: Η Ξένια «σπάει» για πρώτη φορα την σιωπή της μετά την αποχώρηση της

Όλα όσα δήλωσε η πρώην παίκτρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 3: Η Ξένια «σπάει» για πρώτη φορα την σιωπή της μετά την αποχώρηση της

Στο επεισόδιο της Δευτέρας του GNTM 3 τα επίδοξα μοντέλα είχαν να δοκιμαστούν σε «Mad Max» καταστάσεις και η αλήθεια είναι ότι έκρυβε πολλές δυσκολίες και απαιτήσεις. Η διαγωνιζόμενη, όμως, που είχε την χειρότερη επίδοση για εχθές ήταν η Ξένια Μοτσκαλίδου, η οποία λίγο μετά την λήξη του επεισοδίου «έσπασε» τη σιωπή της κάνοντας την εμφάνιση της στο instagram.

Η 22χρονη επέστρεψε για δεύτερη φορά στο σπίτι αλλά δε κατάφερε να κλειδώσει την παρουσία της αποχαιρετώντας ξανά τους συμπαίκτες και το όνειρο της. Σε περίπτωση που χάσατε το χθεσινό επεισόδιο, δείτε εδώ όλα όσα συνέβησαν

Αφού τελείωσε το επεισόδιο, η Ξένια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δυο φωτογραφίες συνοδευόμενες από ένα μακροσκελές κείμενο:

«What's the best thing that happened to you in 2020?
For me I'd say it was the wonderful time I had during the making of @gntmgr

Sorry international foxies these are some things I have to express to my Greek audience.

Ευχαριστώ που αντέξατε να βλέπετε το προγούλι μου από κάθε γωνία on the big screen.
Αποχώρησα για 2η φορά, πολύ δικιολογημένα. Οχι και ότι η 1η δεν ήταν, δεν φταίει ποτέ μόνο ο ένας σε μια συνεργασία.

Πέρασα υπέροχες στιγμές και μάζεψα αξέχαστες εμπειρίες. Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να εκφράσω το πόσο ευγνωμων είμαι για τα άτομα που με έκαναν να εξελιχθώ, να δοκιμάσω και να πιέσω τα όρια μου, να βγω από το comfort zone και πίστευαν σε εμένα μέχρι και την τελευταία μου στιγμή στο παιχνίδι αυτό.

@genevievevv @vickykaya_ @angelosbratis @skoulos @yiorgoskaravas_official

Δεν ξεχνάω τους στυλίσττες, makeup artists, σχεδιαστές και φωτογράφους για τις υπέροχες συνεργασίες. Και βέβαια ευχαριστώ όλα τα άτομα της παραγωγής που δουλεύοντας σκληρά έκαναν την εμπειρία αυτή αξέχαστη και ανεπανάληπτη.

Όλη η εμπειρία ήταν κάτι τελείως άγνωστο για εμένα και θέλω να ευχαριστήσω όλα τα άτομα που ήταν δίπλα μου κατα όλη την διάρκεια, μπροστά και πίσω απο τις κάμερες. Μετά την επιστροφή μου στο παιχνίδι είχα βρει τα πράγματα πολύ διαφορετικά και αυτό με είχε ταράξει αρκετά.

Γιαυτό θέλω να ζητήσω μια τεράστια συγνώμη για τις παρεξηγήσεις και τις στιγμές που βγήκα εκτός εαυτού λόγω πίεσης και του έντονου ανταγωνισμού.

Τέλος έχω να πω πως αυτή η φάση της ζωής μου θα μου μείνει αξέχαστη και δεν θα την άλλαζα με τίποτα. Με έκανε πιο δυνατά και να τα βρω με τον εαυτό μου λιγάκι παραπάνω, to love anything or anyone you gotta love yourself first. Ευχαριστώ όλους όσοι ασχολήθηκαν μαζί μου είτε θετικά είτε αρνητικά.

p.s Αυτές οι φωτογραφίες είναι οι τελευταίες που έβγαλα πριν μάθουμε τα αποτελέσματα του μπουτκαμπ».

GNTM 3 ξένια μοτσκαλίδου αποχώρηση φωτογραφία

GNTM 3 ξένια μοτσκαλίδου αποχώρηση

Ηρακλής Τσουζίνοφ: Έχει ήδη χωρίσει ο παίκτης του GNTM 3! Φωτογραφία ντοκουμέντο

Το βράδυ της Δευτέρας παρακολουθήσαμε στο GNTM 3 το άβολο τηλεφώνημα που είχε ο Ηρακλής με την κοπέλα του και... τα πράγματα φάνηκαν να μην είναι τόσο καλά.

Πληροφορίες που διαρρέουν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα ξεκίνησαν από την Soula Glamorous στο instagram, αναφέρουν πως ο Ηρακλής έχει ήδη χωρίσει!

Ηρακλής Τσουζίνοφ χώρισε

Να τονίσουμε πως αυτά τα επεισόδια που παρακολουθούμε στις οθόνες μας έχουν γυριστεί εδώ και αρκετό καιρό, τώρα όλοι οι παίκτες είναι εκτός παιχνιδιού και περιμένουν την ημερομηνία που θα γυριστεί απλά live ο τελικός. Δείτε εδώ το πρόσωπό της κοπέλας που διατηρούσε σχέση μέχρι πριν λίγο καιρό ο Ηρακλής.