Θέμα συζήτησης παντού η Ελένη Φουρέιρα - Η αλλαγή στα μαλλιά της και η ανακοίνωση

Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θέμα συζήτησης παντού η Ελένη Φουρέιρα - Η αλλαγή στα μαλλιά της και η ανακοίνωση

Θέμα συζήτησης τόσο στις εκπομπές όσο και στο διαδίκτυο έγινε για ακόμη μια φορά η Ελένη Φουρέιρα, με αφορμή την εμφάνιση της στα Mad Video Music Award και την ανακοίνωση που έγινε από την διοργάνωση για την τραγουδίστρια.

Η Φουρέιρα για ακόμη μια φορά αναστάτωσε με την εμφάνιση της πάνω στην σκηνή, ενώ πρόκειται να αναστατώσει και τους τηλεθεατές, όταν το show προβληθεί στην τηλεόραση.

Για ακόμη μια φορά η Ελένη Φουρέιρα τράβηξε όλα τα σχόλια, όχι μόνο για τις χορευτικές της ικανότητες και το κορμί της, αλλά και για την εμφάνιση της. Όπως έδειξαν στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου», αλλά και είδαμε από το προφίλ των Mad στο Instagram, η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην σκηνή με ένα κοντό καρέ με αφέλειες μαλλί.

Μάλιστα και στην πρόβα αλλά και στην χθεσινή εγγραφή δεν μπήκε από την μπροστινή είσοδο του Έναστρον αλλά από την πίσω για να μην την δουν φωτογράφοι και δημοσιογράφοι.

Η ανακοίνωση για την Ελένη Φουρέιρα

Πριν από λίγες ώρες στο Instagram των Mad ανακοινώθηκε πως η Ελένη Φουρέιρα κέρδισε ένα βραβείο. Αυτό για το «Best Duet» με τον Claydee. Δείτε ωστόσο εδώ την περσινή εμφάνιση της τραγουδίστριας που είχε ανάψει "φωτιές".

Ελένη Φουρέιρα Mad Video Music Awards

Σοκάρει το νέο βίντεο της Ελένης Φουρέιρα - Έχει ξεσπάσει πανικός

Σοκ έχει προκαλέσει σε όλο το διαδίκτυο το νέο βίντεο που δημοσίευσε η Ελένη Φουρέιρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Με το που βγήκε στο προφίλ της, στα σχόλια έχει ξεσπάσει πανικός με τους followers της να την αποθεώνουν.

Η τραγουδίστρια η οποία θεωρείται μετά την συμμετοχή της στην Eurovision «Βασίλισσα της Ευρώπης», δεν σταματάει να ενθουσιάζει τους διαδικτυακούς της φίλους με τις απίστευτες αναρτήσεις της που δεν γίνεται να μην σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

Πριν από μερικές ώρες, κοινοποίησε ένα βίντεο χορογραφία από το νέο της τραγούδι «Light it up», στο οποίο για ακόμη μια φορά είναι θεά.

Τα σχόλια αμέσως πήραν "φωτιά" με τους περισσότερους διαδικτυακούς της φίλους να γράφουν «σοκ» και να την αποθεώνουν. Από την άλλη, όσον αφορά τη σχέση της με τον Μποτία, τα πράγματα είναι άσχημα.

Ελένη Φουρέιρα video light it up instagram