Σάλος με την Kate Middleton και τον William - Σε αναστάτωση 2 χώρες εξαιτίας τους

Τι συμβαίνει με το ζευγάρι;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σάλος με την Kate Middleton και τον William - Σε αναστάτωση 2 χώρες εξαιτίας τους

Σάλο έχει προκαλέσει η τριήμερη περιοδεία της Kate Middleton και του πρίγκιπα William, στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Σκωτία και την Ουαλία. Τόσο η πρωθυπουργός της Σκωτίας αλλά και ο υπουργός Υγείας της Ουαλίας βρίσκονται σε αναστάτωση.

Η Σκωτσέζα ηγέτης Νίκολα Στάρτζεον αποκάλυψε σε καθημερινή ενημέρωση χθες ότι η κυβέρνηση της είχε υπενθυμίσει στο παλάτι τους αυστηρούς περιορισμούς λόγω κορωνοϊού, πριν από την περιοδεία ενίσχυσης του ηθικού του ζευγαριού.

Και σήμερα, ένας βουλευτής των Τόρηδων καταφέρθηκε εναντίον της Στάρτζεον λέγοντας πως η υπενθύμισή της ήταν «ανόητη» και «αγενής» και κάποιος άλλος την περιέγραψε ως «λυπητερή» , την ώρα που ένας Σκωτσέζος επιστήμονας κάλεσε την αστυνομία να εξετάσει την επίσκεψη, θέτοντας ερωτήματα σχετικά με το εάν έχουν παραβιάσει την απαγόρευση ταξιδιών στην χώρα.

Να πούμε ωστόσο πως το ταξίδι αυτό είναι πολλών... καρατίων. Το βασιλικό τρένο είναι διακοσμημένο με χρυσό και έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.

Kate Middleton: Ο χωρισμός της με τον William που τάραξε το Buckingham

Κανονική ταραχή είχε φέρει πριν από μερικά χρόνια στο Buckingham η είδηση, πως ο William αποφάσισε να χωρίσει οριστικά την Kate Middleton, λίγο καιρό πριν της κάνει πρόταση γάμου και δημιουργήσουν την υπέροχη οικογένειά τους.

Μπορεί το ζευγάρι να είναι ένα από τα πιο αγαπημένα του βρετανικού λαού, η αλήθεια είναι ωστόσο πως ακόμα και εκείνοι έχουν περάσει μεγάλα ζόρια στη σχέση τους.

Πριν ακόμα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, στην πιο φαντασμαγορική τελετή, το ζευγάρι είχε χωρίσει καθώς ο William είχε αποφασίσει πως δε θέλει να συνεχίσει τη ζωή του μαζί με την αγαπημένου του.

Έτσι έγινε ο χωρισμός της Kate Middleton και του William που είχε ταράξει το Buckingham

«Στις 11 Απριλίου εκείνη τη χρονιά, η Kate απαλλάχθηκε από μια συνάντηση στο Jigsaw, το κατάστημα μόδας στο οποίο είχε αρχίσει να εργάζεται πρόσφατα, για να λάβει μια κλήση από τον William σε ένα δωμάτιο όπου κανείς δεν την άκουγε. Έκλεισε την πόρτα για περισσότερο από μία ώρα. Όταν βγήκε, ήταν single», έγραψε ο Robert σε ένα απόσπασμα που κυκλοφόρησε στη Daily Mail.

«Ο William βρήκε δύσκολη τη γνωριμία, για αρχή, όταν ένας εκπληκτικός αριθμός νεαρών γυναικών από τον κύκλο του τον απέρριπτε . Μπορούσαν να μιλήσουν με ειλικρίνεια για το πού βρισκόταν η καρδιά του, ακόμα κι αν ο ίδιος δεν μπορούσε να το κάνει».

Ο συγγραφέας συνέχισε: «Ξαφνικά κορίτσια από τη Βραζιλία δεν του φαινόταν πλέον τόσο λαμπερά, και στον πρίγκιπα έλειπε η οικογένειά του.

Μια καθιερωμένη συνήθεια της χρονιάς του William στο Sandhurst ήταν η κανονική του διανυκτέρευση το απόγευμα της Παρασκευής στο Bucklebury, όπου μπορούσε να τον φροντίσει η Carole - και επίσης να νιώθει σαν πατέρα τον ήσυχο και στοργικό Michael που, μπορούσε να προσφέρει περισσότερη εμπιστοσύνη , σε ορισμένα θέματα, από τον πρίγκιπα Κάρολο».

Να θυμίσουμε βέβαια πως πριν από λίγο καιρό δημιουργήθηκε ένα σοβαρό θέμα ανάμεσα σε συγγενή της Kate Middleton και την Μέγκαν Μαρκλ.