Σάλος με πασίγνωστη τραγουδίστρια που έσπασε για δεύτερη φορά την καραντίνα

Προκάλεσε αντιδράσεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σάλος με πασίγνωστη τραγουδίστρια που έσπασε για δεύτερη φορά την καραντίνα

Ο κακός χαμός έχει γίνει με μια πασίγνωστη τραγουδίστρια η οποία όπως φαίνεται δεν βάζει μυαλό και έσπασε για δεύτερη συνεχόμενη φορά την καραντίνα.

Αναφερόμαστε στη Rita Ora η οποία όπως αναφέρουν τα ξένα media, ταξίδεψε στο Κάιρο με ιδιωτικό σκάφος και δεν έμεινε σπίτι της για 14 ημέρες στο Λονδίνο ενώ πριν καιρό είχε ξανά σπάσει τη καραντίνα.

Η Ora καλέστηκε στην Αίγυπτο για να παρεβρεθεί σε ιδιωτική εκδήλωση μεγάλης εταιρίας. Μεταξύ των υψηλών προσκεκλημένων της βραδιάς ήταν ο Αιγύπτιος πρόεδρος Abdul Fattah al-Sisi ο οποίος γιόρταζε τα γενέθλιά του.

Όταν έγινε γνωστό το συμβάν, οι χρήστες των social media δεν σταμάτησαν να της κάνουν επίθεση για αυτό και η τραγουδίστρια χρειάστηκε να απολογηθεί δημόσια μέσω της δήλωσής της στην ιστοσελίδα metro.co.uk.

Η Rita Ora είπε χαρακτηριστικά: «Πρόσφατα πέταξα στην Αίγυπτο για να εμφανιστώ σε μια εταιρική εκδήλωση ιδιωτικής εταιρείας, όπου οι συνεργάτες μου ακολούθησαν το πρωτόκολλο και παρουσίασαν αρνητικά τεστ COVID- 19 κατά την είσοδο, όπως απαιτείται από τις αιγυπτιακές αρχές.

Μετά την επιστροφή μου στη Βρετανία, θα έπρεπε να ακολουθήσω τις κυβερνητικές συμβουλές και να απομονωθώ για την απαιτούμενη περίοδο. Όπως γνωρίζετε, δεν ακολούθησα τις κυβερνητικές συμβουλές και… ζητώ συγγνώμη ξανά, ανεπιφύλακτα.

Καθώς συνειδητοποιώ ότι οι απολογητικές λέξεις μιας ποπ σταρ μπορεί να μην έχουν πολύ βάρος, ειδικά κάποιας που έχει παραβεί τους κανόνες όπως εγώ, συνειδητοποιώ ότι μερικοί μπορεί να επιδιώκουν να ακολουθήσουν το παράδειγμά μου. Το μήνυμά μου είναι απλό: παρακαλώ μην το κάνετε. Η ενοχή και η ντροπή που ένιωσα αυτήν την εβδομάδα για το λάθος μου δεν αξίζουν τον κόπο.

Αντ ‘αυτού, συνεχίστε να ακούτε τις κυβερνητικές συμβουλές και τις φωνές των ηρώων του NHS (σ.σ. Εθνικό Σύστημα Υγείας) και να λαμβάνετε τις απαιτούμενες προφυλάξεις.

Ελπίζω μια μέρα να τα καταφέρω για το κοινό που μου δίνει τόσο μεγάλη υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια και, ειδικότερα, για τους ήρωες του NHS… Αυτή είναι η υπόσχεσή μου σε όλους που έχουν απογοητευτεί από τη συμπεριφορά μου. Εν τω μεταξύ, θα δωρίσω την αμοιβή μου από την Αίγυπτο σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Να είστε καλύτεροι από ό, τι ήμουν και να μάθετε από τα λάθη μου, ώστε να μην χρειάζεται να μάθετε τον εαυτό σας με τον πιο σκληρό τρόπο. Αγάπη, Rita».

Λίγα λόγια για την Rita Ora

Η Ρίτα Σαχατσίου (αλβανικά: Rita Sahatçiu, 26 Νοεμβρίου 1990, Κόσοβο), ευρύτερα γνωστή και ως Ρίτα Όρα, είναι Βρετανή τραγουδίστρια αλβανικής καταγωγής που μεγάλωσε και έζησε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το πρώτο της studio album, με τίτλο "Ορα" κυκλοφόρησε το 2012 και έγινε no1 σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο. Το συγκεκριμένο άλμπουμ περιείχε τα singles "R.I.P." και "How We Do (Party)".

Η Ρίτα πήρε τον τίτλο της καλλιτέχνιδας όπου όλα της τα τραγούδια ήταν no1 στα Αμερικανικά charts για το 2012. Το πρώτο της single απο το δεύτερο άλμπουμ της "I Will Never Let You Down" κατέκτησε την τέταρτη θέση στα Αμερικανικά charts το 2014 καθώς επίσης, την ίδια χρονιά, η Ρίτα συνεργάστηκε με την Ίγκι Αζάλια για το τραγούδι "Black Widow", το οποίο γνώρισε τεράστια επιτυχία, φτάνοντας την τρίτη θέση στα Αμερικανικά charts εκείνης της χρονιάς. Το 2015, έγινε coach στο Βρετανικό "The Voice" ενώ αργότερα, την ίδια χρόνια, έγινε και κριτής στο Βρετανικό X Factor.

Το 2017 συμμετείχε στο Americans next top model.Τον Ιανουάριο του 2020 συμμετείχε στο The masked singer Uk το οποίο είχε μεγάλη επιτυχία στη χώρα.