Πέτρος Πολυχρονίδης: Αποκάλυψε την αλήθεια για το τέλος του Τροχού της Τύχης - «Είχα πει στο Star ότι...»

Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πέτρος Πολυχρονίδης: Αποκάλυψε την αλήθεια για το τέλος του Τροχού της Τύχης - «Είχα πει στο Star ότι...»

Μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε ο Πέτρος Πολυχρόνιδης θέλησε να κάνει μία ιδιαίτερη αποκάλυψη για το τέλος της εκπομπής του, Ο Τροχός της Τύχης, ξεκαθαρίζοντας τι ήταν αυτό που είπε στο Star όταν έδωσε τα χέρια για την εκπομπή.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής μίλησε στο Alterinfo και αναφέρθηκε στη μεγάλη επιτυχία που παρουσιάζει η εκπομπή του αλλά και στο πλάνο που έχει για τη συνέχειά της μέσα στον χρόνο. Δείτε εδώ μερικά πολύ ευχάριστα νέα για τον Πέτρο Πολυχρονίδη.

Αυτά είπε ο Πέτρος Πολυχρονίδης για τον Τροχό της Τύχης

Μέχρι πότε θα γυρίζεις τον Τροχό;

Σου δίνω τώρα το αποκλειστικό (γέλια) και μπορείς να το αναδημοσιεύσεις ξανά το 2035 και να δικαιωθείς. Είχα πει στην διευθύντρια προγράμματος του Star, Νάταλι Γούντφιλντ και την Κοραλία Γεωργακοπούλου (υπεύθυνη ελληνικού προγράμματος), όταν ξεκινήσαμε πως αφού δεχθήκατε να μπλέξετε με την περίπτωσή μου, θα αναγκαστείτε να με υποστείτε για τουλάχιστον 20-30 χρόνια, γιατί τότε βγαίνω στη σύνταξη. Γελάσαμε τότε. Ακόμη γελάμε αλλά πλέον για άλλο λόγο.

Γιατί από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια και εγώ σίγουρα δεν είμαι μικρός (γέλια).

Ονειρευόμουν πάντα κάτι “The American way”. Mία εκπομπή που να σε συντροφεύει για γενιές. Ο Τροχός συμπληρώνει 44 χρόνια στην Αμερική. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όχι και εδώ. Προσφέρει χαρά, διασκέδαση, ψυχαγωγία, χρήματα και ξεγνοιασιά για λίγη ώρα. Ποιον ενοχλεί αυτό το συναίσθημα να κρατήσει για πάντα;

Πολλές φορές με ρωτούν τι σκέφτεσαι για το επόμενο μεγάλο βήμα μετά τον Τροχό; Μα ο Τροχός είναι το μεγάλο βήμα μου. Είναι μια εκπομπή που αρκετές στιγμές μέσα στην εβδομάδα είναι δεύτερο ή τρίτο πρόγραμμα μεταξύ όλων των προγραμμάτων της ελληνικής τηλεόρασης. Τι πιο όμορφο;

Εκτιμώ πάρα πολύ αυτό που έχω στα χέρια μου, τον τρόπο με τον οποίο δουλέψαμε για να γίνει τόσο επιτυχημένο και δεν θέλω με τίποτα να το αφήσω. Ναι, θα ήθελα να δοκιμάσω και άλλα πράγματα, αλλά πάντα παράλληλα με τον Τροχό της Τύχης, όπως έγινε για παράδειγμα με το επίσης επιτυχημένο Globetrotters.

«Έλιωσε» το διαδίκτυο με την φωτογραφία με την κόρη του ο Πέτρος Πολυχρονίδης

Τεράστια αδυναμία στην κόρη του έχει ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η φωτογραφία τους που δημοσίευσε στο Instagram έκανε να «λιώσει» το διαδίκτυο.

Πριν από μερικές μέρες η κόρη του παρουσιαστή, είχε γενέθλια και ο μπαμπάς της μοιράστηκε την πιο υπέροχη φωτογραφία τους για να της ευχηθεί και δημόσια.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε, η μικρή του μοιάζει πολύ, αλλά είναι πολύ πιο όμορφη και έξυπνη

«Λένε ότι μου μοιάζει. Διαφωνώ. Είναι χίλιες φορές πιο έξυπνη και όμορφη. Σήμερα έγινε 10 και συνεχίζει να είναι ο μικρός μου τσαρλατάνος. Υ.Γ. Η φωτογραφία είναι απο το 2014 αλλά τα γέλια που κάνουμε είναι ακόμα πιο τρελά», έγραψε στη λεζάντα τους. Δείτε ωστόσο ποια είναι η ηλικία του Πέτρου Πολυχρονίδη.