Δύσκολες ώρες για τον Πρίγκιπα Χάρι - Τι συνέβη

Έγινε γνωστό ότι...

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για τον Πρίγκιπα Χάρι - Τι συνέβη

Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει τον τελευταίο καιρό ο Πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος σχεδόν ένα χρόνο μετά την απόφασή του να αποχωρήσει από το παλάτι και τη βασιλική οικογένεια, βρίσκεται ξανά στα δικαστήρια αυτή τη φορά με μία νέα εφημερίδα.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Telegraph», αυτή τη φορά ο πρίγκιπας βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την Mail on Sunday για ένα δημοσίευμά της που αφορά τις σχέσεις του Χάρι με τον Βασιλικό Ναυτικό.

Στο δημοσίευμα αυτό αναφέρεται πως ο Δούκας του Σάσσεξ δεν είχε πλέον επαφές με το Βασιλικό Ναυτικό (Royal Marines) από τότε που αποσύρθηκε από τη βασιλική οικογένεια τον περασμένο Απρίλιο. Ο Πρίγκιπας είχε πάντα στενές σχέσεις με τον στρατό, έχοντας υπηρετήσει 10 χρόνια και πραγματοποιήσει διάφορες αποστολές στο Αφγανιστάν, ενώ πρόσφατα ο Χάρι βυθίστηκε στη θλίψη.

Πρίγκιπας Χάρι Μέγκαν Μαρκλ

Φαίνεται πως το άρθρο ενόχλησε αρκετά τον Πρίγκιπα Χάρι, για αυτό και αποφάσισε να αφήσει το θέμα στα χέρια της Δικαιοσύνης.

Περιστατικό ντροπής με τον Πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ - Πήγαν σε μαγαζί και...

Τα πρώτα Χριστούγεννα μακριά από το Παλάτι θα περάσουν ο Πρίγκιπας Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ και τον γιο τους. Το ζευγάρι, που πλέον ζει στη Νέα Υόρκη, θέλησε να πάει να αγοράσει χριστουγεννιάτικα είδη, προκειμένου να στολίσουν το σπίτι τους στο Montecito.

Σύμφωνα, όμως, με τη Mirror, πέρασαν τον πρίγκιπα για… πωλητή! Ένα μικρό αγόρι φαίνεται ότι δεν γνώριζε τον Harry και τον ρώτησε εάν εργάζεται στο κατάστημα.

Συγκεκριμένα, ένας χρήστης του twitter αποκάλυψε ότι: «Η Meghan και ο Πρίγκιπας Harry ήρθαν στο μαγαζί σήμερα και τους πουλήσαμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους. Αδειάσαμε τον χώρο όταν έφτασαν, ο ατζέντης τους τούς έφερε μια στιγμή χωρίς πολύ κόσμο αντί να μας κλείσει για να μπουν. Υπήρξε όμως μια οικογένεια στο μαγαζί και ο μικρός τους γιος έτρεχε ανάμεσα στα δέντρα ώσπου έπεσε πάνω στον Harry και τον ρώτησε αν δουλεύει εκεί, χωρίς να γνωρίζει ποιος είναι».

Η ζωή στις Η.Π.Α. είναι πια εντελώς διαφορετική…

Πρίγκιπας Χάρι Μέγκαν Μαρκλ

Προσφάτως, έγινε γνωστό πως το ζευγάρι ετοιμάζει κάτι που θα ταράξει πολύ την βασίλισσα Ελισάβετ!