Φαντασμαγορικό το δέντρο της Κατερίνας Καινούργιου - Φωτογραφία από το σαλόνι της

Φοβερός χώρος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φαντασμαγορικό το δέντρο της Κατερίνας Καινούργιου - Φωτογραφία από το σαλόνι της

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία μέσα από το σαλόνι της και είδαμε το φαντασμαγορικό δέντρο που έχει στολίσει.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια δημοσίευσε στο προφίλ της ένα στιγμιότυπο στο οποίο γυμνάζεται στο σαλόνι της και είδαμε για πρώτη φορά μία ξεκάθαρη εικόνα του χώρου της.

Το δέντρο της είναι όλο χρυσό και πολύ εντυπωσιακό ενώ ο υπόλοιπος χώρος είναι σε μπεζ αποχρώσεις. Δείτε εδώ και μία αποκάλυψη που έκανε για τον γάμο της.

Η παρουσιάστρια αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τον ελεύθερο χρόνο που έχει μέσα στην καραντίνα για να γυμναστεί και έτσι έβαλε το κολάν της και μοιράστηκε το πρόγραμμά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυτό είναι το σπίτι της Κατερίνας Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου σπίτι

"Επίθεση" της Κατερίνας Καινούργιου στο Big Brother - «Ήταν μακάβριο! Είναι κατίνες...»

Η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της, πρόβαλλε αποσπάσματα από το χθεσινό επεισόδιο του Big Brother που την έκαναν έξαλλη με αποτέλεσμα να κάνει απίστευτη "επίθεση" στο ριάλιτι.

Συγκεκριμένα εκνευρίστηκε με την δοκιμασία που είχαν οι παίκτες λίγο πριν τον τελικό στην οποία έπρεπε ο ένας να ρίχνει χώμα στον άλλον. Μάλιστα, λόγω της εν λόγω δοκιμασίας τσακώθηκαν άσχημα Ψυχαράκη - Πυργίδης.

«Μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Κεχαγιά έχει γίνει άνω κάτω το σπίτι αλλά θέλω να πω κάτι. Διάβασα ότι οι τηλεθεατές στήριξαν τη Σοφία στο Twitter.», είπε αρχικά και στη συνέχεια ξέσπασε λέγοντας:

«Αρχίζω με περαστικά. Τι μακάβρια δοκιμασία ήταν αυτή! Είναι που είναι όλοι κατίνες και θάβουν ο ένας τον άλλο, τους βάζουν να ρίξουν και χώμα; Όλα ήταν λάθος».