Άναψε το τζάκι στο σπίτι της η Αγγελική Νικολούλη - Φωτογραφία από το σαλόνι της

Έτσι περνάει την καραντίνα της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άναψε το τζάκι στο σπίτι της η Αγγελική Νικολούλη - Φωτογραφία από το σαλόνι της

Όσο πιο χαλαρωτικά και όμορφα προσπαθεί να περάσει την καραντίνα της η Αγγελική Νικολούλη, όπως είδαμε μέσα από μια ανάρτηση της στο Instagram. Η παρουσιάστρια, άναψε το τζάκι που κοσμεί το σαλόνι του σπιτιού της.

Η ίδια σαν λάτρης των social media μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της και το καλοκαίρι βλέπαμε συχνές φωτογραφίες της από την παραλία.

Πρόσφατα ωστόσο θέλησε να μοιραστεί τις στιγμές που περνούσε στο σαλόνι της, όταν χαλάρωσε με θέα τη φωτιά στο τζάκι της, δημιουργώντας ένα άκρως Χριστουγεννιάτικο σκηνικό.

Αγγελική Νικολούλη σπίτι τζάκι

Δίπλα από το τζάκι της Αγγελικής Νικολούλη το απίστευτο δέντρο της

Η Αγγελική Νικολούλη αποφάσισε να δώσει άλλο αέρα στην καραντίνα και έτσι στόλισε το σπίτι της. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της είναι μία πραγματική υπερπαραγωγή ενώ είναι τόσο ψηλό που φτάνει μέχρι το ταβάνι του σαλονιού.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, όπως και πολλοί celebrities, θέλησε να δώσει έναν πιο γιορτινό τόνο μέσα στο σπίτι της μιας και λόγω των συνθηκών περνάμε πλέον πολύ περισσότερο χρόνο εκεί.

Έτσι μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το υπέροχο δέντρο της το οποίο είναι στολισμένο με κόκκινες αποχρώσεις και έχει πάνω άπειρα φωτάκια! Παρόμοιο δέντρο βέβαια στόλισε στο σπίτι της και η Ελένη Χατζίδου. Δείτε το εδώ!

Αγγελική Νικολούλη σπίτι

Ευχάριστες εξελίξεις για την Αγγελική Νικολούλη

Μπορεί το 2020 να αποτελεί αντικειμενικά μία πολύ δύσκολη χρονιά για όλους, οι εξελίξεις ωστόσο που αφορούν την Αγγελική Νικολούλη είναι πολύ ευχάριστες αφού η παρουσιάστρια κυκλοφόρησε ένα νέο πολύ ενδιαφέρον βιβλίο.

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο, η Αγγελική Νικολούλη μετέφερε την ιστορία στο βιβλίο της, η οποία είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα και πρόκειται να συγκλονίσει τους αναγνώστες της.

Σήμερα η παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day και μίλησε για το νέο της βήμα με τίτλο «Θα γίνω η σκιά σου», το οποίο έγραψε το καλοκαίρι και το χαρακτήρισε «το αγαπημένο της παιδί». Δείτε εδώ ποια είναι η υπόθεση που συγκλόνισε την Αγγελική Νικολούλη.