Αγγελική Νικολούλη: "Πέταξε" τα αυστηρά κοστούμια και ποζάρει στην παραλία έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί...

Είναι αγνώριστη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγγελική Νικολούλη:

H Αγγελική Νικολούλη μετά το τέλος της εκπομπής της, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Έχοντας "πετάξει" από πάνω της τα αυστηρά κοστούμια που φορούσε, ποζάρει έτσι όπως δεν την έχουμε δει στο φακό του κινητού της στην παραλία.

Γεμίζοντας τις μπαταρίες της για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, εκμεταλλεύεται τον ζεστό ήλιο και τη θάλασσα και κάνει τις βουτιές της μακριά από τις υποχρεώσεις της στο κανάλι.

Η Αγγελική Νικολούλη πέρασε μια εξαιρετική χρονιά με το «Φως στο Τούνελ» και πλέον μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τις διακοπές της.

Όπως πριν από μερικές ώρες, την είδαμε χωρίς ίχνος μακιγιάζ, με ατημέλητα από το νερό μαλλιά και καπέλο για τον ήλιο. Δεν την αναγνωρίσαμε. Δείτε τι αποκάλυψε για την κόντρα του ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

Αγγελική Νικολούλη μαγιό θάλασσα

Η ανακοίνωση για την Αγγελική Νικολούλη λίγο πριν βγάλει τα αυστηρά κοστούμια

Ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA εξέδωσε μια επίσημη ανακοίνωση για την εκπομπή της Αγγελικής Νικολουλη, Φως στο Τούνελ, η οποία τερμάτισε πρώτη τη σεζόν 2019-2020.

Η παρουσιάστρια που πριν λίγες ημέρες αποχαιρέτισε το κοινό της για την καλοκαιρινή σεζόν πλέον ξεκουράζεται και ετοιμάζεται να επανέλθει δριμύτερη από την επόμενη.

Η ανακοίνωση του ALPHA

Ιστορίες που είδαν φως, υποθέσεις που εξιχνιάστηκαν, άνθρωποι που δικαιώθηκαν, ψυχές που ηρέμησαν μέσα από την αναζήτηση της Αγγελικής Νικολούλη. Το «Φως στο τούνελ», τη φετινή σεζόν τερμάτισε πρώτο στους πίνακες τηλεθέασης, αλλά πάνω απ’ όλα στην καρδιά και τη συνείδηση του τηλεθεατή.

Συγκεκριμένα, στο σύνολο κοινού σημείωσε κατά μέσο όρο 18,3% με 1.048.000 τηλεθεατές να την παρακολουθούν έστω και για 1 λεπτό.
Αλλά και το δυναμικό κοινό ηλικίας 18-54 έδειξε την προτίμησή του στο «Τούνελ», χαρίζοντας του ποσοστό, κατά μέσο όρο, 15,7%.

Τέλος, την αγάπη τους για την εκπομπή και την Αγγελική Νικολούλη έδειξαν και οι γυναίκες, αφού σε επιμέρους κοινό σημείωσε ποσοστό τηλεθέασης 23,7%. Φως Στο Τούνελ: Οι αποκαλύψεις για την 34χρονη Ιωάννα έφεραν τα πάνω κάτω στον Alpha και την Αγγελική Νικολούλη