Ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύεται πριν μπει το 2021

Δεν θα πιστέψετε ποιοι είναι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύεται πριν μπει το 2021

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της ON Time και της Σάσας Σταμάτη, γνωστό ζευγάρι της σόου μπιζ ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Αναφερόμαστε στον Στηβ Μιλάτο και την Άννα Παπαϊωάννου οι οποίοι σκοπεύουν να παντρευτούν λίγο πριν μπει το 2021 ενώ ο πρώτος αναμένεται να μπει σε γνωστό ριάλιτι μόδας.

Το γνωστό μοντέλο και η καλλονή σύντροφος του πρόκειται να κάνουν αρχικά πολιτικό γάμο στην Κόρινθο λόγω του lockdown και της όλης κατάστασης λόγω κορωνοϊού και έπειτα το θρησκευτικό.

Ο Στηβ Μιλάτος και η σύντροφός του Άννα Παπαϊωάννου, ανακοίνωσαν το χαρούμενο γεγονός κάνοντας μια ανάρτηση στο Instagram.

Ο ίδιος δημοσίευσε μια φωτογραφία από την πρόταση γάμου στην καλλονή σύντροφο του και έγραψε στη λεζάντα: «Είπε το ναι. Σε αγαπάω όσο τίποτα».

Στηβ Μιλάτος και Άννα Παπαϊωάννου παντρεύονται πριν μπει το 2021

Γάμος στην Ελληνική showbiz - Ζευγάρι παντρεύεται μετά από 18 χρόνια σχέσης

Έναν γάμο θα έχουμε σε λίγο καιρό στην Ελληνική showbiz, αφού παντρεύεται μετά από 18 χρόνια σχέσης ένα αγαπημένο ζευγάρι. Η νύφη είπε το πολυπόθητο «ναι» και θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Secret η Μαίρη Κατράντζου φαίνεται πως έπειτα από 18 χρόνια σχέσης, δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της.

Η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια φαίνεται πως είναι έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, αφού έχει βρει τον έρωτα της ζωής της στην αγκαλιά του διακεκριμένου καθηγητή Νευρολογίας, Μάριου Πολίτη.

Μαίρη Κατράντζου γάμος

Μερικά πολύ ευχάριστα νέα κυκλοφόρησαν και για μία αγαπημένη τραγουδίστρια. Παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της και η αλήθεια είναι πως είδαμε το νυφικό της και πάθαμε πλάκα!

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε αγαπημένο ζευγάρι - Παραμυθένιος ο γάμος στην Καστέλα

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε η σχεδιάστρια Ζήνα Γλου και ο επιχειρηματίας Νικόλας Μπέης. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου στην Καστέλλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας ‘’Espresso”, ο γάμος τους τελέστηκε σε ένα λιτό, αλλά παραμυθένιο σκηνικό. Το ζευγάρι έλαμπε πραγματικά από ευτυχία.

Μετά την τελετή ακολούθησε γαμήλιο δείπνο, αποκλειστικά για συγγενείς και λιγοστούς φίλους των νεονύμφων, στο σπίτι της οικογένειας Γλου στον Πειραιά.

Γάμος Γλου