Ανησυχία στο σπίτι Snik - Ηλιάνας Παπαγεωργίου! «Όλοι αγχωθήκαμε, αλλά...»

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανησυχία στο σπίτι Snik - Ηλιάνας Παπαγεωργίου! «Όλοι αγχωθήκαμε, αλλά...»

Μεγάλη ανησυχία επικράτησε τις τελευταίες ημέρες στο σπίτι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του συντρόφου της Snik, μετά το πρώτο τεστ που έκανε και βγήκε θετικό.

Ο τραγουδιστής, μίλησε στις κάμερες για τα όσα έζησε, ενώ ξεκαθάρισε την κατάσταση για την υγεία τους, με την οποία ήρθαν τα πάνω κάτω.

«Έκανα απλά ένα τατουάζ στην πλάτη μου και έκανα κάποια δέκατα. Έκανα το μοριακό test και όλα καλά. Αγχώθηκα. Δε θέλω να κολλήσω τώρα στο τέλος που βγαίνουν τα εμβόλια. Όλοι αγχωθήκαμε, αλλά όλα καλά. Κάναμε δέκα test. Μπήκαν στον εγκέφαλό μου οι μπαντονέτες. Δεν έχω βγει καθόλου. Πάω μόνο studio και στο σπίτι τώρα στην καραντίνα» εξήγησε ο Snik.

Τι θα συμβεί ωστόσο με την συμμετοχή της στα Mad Video Music Awards;

Ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα ο Snik - Στο πλευρό του η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Snik θέλησε να ανακοινώσει στους διαδικτυακούς του φίλους μερικά πολύ ευχάριστα νέα. Πάντα ο τράπερ έχει στο πλευρό του την αγαπημένη του, Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ο Snik έμαθε σήμερα πως αναδείχθηκε μέσω Spotify, καλλιτέχνης της χρονιάς για το 2020 και παρόλο που απέχει τον τελευταίο καιρό από τα social media θέλησε να ευχαριστήσει με ένα ξεχωριστό βίντεο τους φίλους του.

Μάλιστα εξήγησε πως ο λόγος για τον οποίο δε θέλει να ανεβάζει τον τελευταίο καιρό τίποτα στα social media είναι γιατί θέλει να περάσει λίγο χρόνο με ηρεμία.

«Καλησπέρα διαδικτυακοί μου φίλοι και φίλες, ελπίζω να είστε καλά υγιείς, εσείς και τα άτομα που αγαπάτε. Να έχετε καλές γιορτές. Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για το artist of the year 2020 στο spotify και για το support που μου δίνεται όλα αυτά τα χρόνια.

Δεν είμαι τόσο ενεργός το τελευταίο καιρό στο Instagram και γενικά στα social media γιατί ξεκουράζομαι λίγο, είμαι στο στούντιο, κάθομαι λίγο στο σπίτι μου, το 2021 ξεκινάμε πάλι δυνατά. Την αγάπη μου», είπε ο Snik με φόντο το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο σπίτι τους.