Τηλεοπτική "βόμβα" του ALPHA για Bachelor: Θα ανακοινωθεί σε λίγο ότι...

Χαμός στα κανάλιά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τηλεοπτική

Μια "βόμβα" έσκασε χθες για το The Bachelor μέσα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, δημιουργώντας ένα μπέρδεμα. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής έμαθε πως δεν πρέπει να προβάλει αποσπάσματα από το ριάλιτι. Ωστόσο, δεν θα αργήσει να ανακοινωθεί πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Μπορεί ο Alpha, να μην έχει βγάλει μέχρι ώρας, επίσημη ανακοίνωση για το τι συμβαίνει, ωστόσο, μέσα από την εκπομπή “Στη φωλιά των Κου- Κου” αποκαλύφθηκε η αλήθεια.

Συγκεκριμένα, το κανάλι έχει στείλει ενημέρωση σε όλες τις εκπομπές, πως δεν επιτρέπει να παίζονται τα spoilers, παρά μόνο να γίνεται αναπαραγωγή αποσπασμάτων που έχουν ήδη προβληθεί.

«Έχουμε μια είδηση που συνέβη χθες το μεσημέρι. Βγαίνει ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή και με πολύ χιούμορ αλλά και λίγο ενόχληση, η οποία φαινόταν, λέει πως ο Alpha του έχει απαγορέψει να παίζει το Bachelor.

Ενημερώνεται εκείνη την ώρα, το ήξερε από πριν ο Νίκος Μουτσινάς απλά ξέρετε πως είναι το προσωπικό του στυλ. Ενημερώνεται λοιπόν, ότι δεν μπορεί να παίξει πια Bachelor και ότι υπάρχει απαγόρευση από τον Alpha προς την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Εμείς κάναμε ρεπορτάζ και τι λέει το ρεπορτάζ; Ο Alpha έχει μιλήσει προς όλα τα κανάλια και έχει κάνει κινήσεις ώστε να μην αναπαράγονται τα spoiler για το Bachelor. Δηλαδή για το τι συμβαίνει παρακάτω, πριν το δούμε στο επεισόδιο.

Μια φυσιολογική κίνηση, την οποία έχουμε κάνει κι άλλα κανάλια, όπως και το δικό μας το Star. Δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση προς την εκπομπή του Μουτσινά για να μην παίζει bachelor και προς καμία εκπομπή. Είναι μόνο για τα spoiler. Ίσως δεν κατάλαβε καλά. Να ενημερώσουμε εμείς τον Νίκο Μουτσινά ότι μπορεί να παίζει ελεύθερα bachelor και να το σχολιάσει», είπε ο Γιώργος Κρικοριάν.

The Bachelor: Ποιος Βασιλάκος; Αυτός είναι ο άντρας που μπαίνει και φέρνει τα πάνω κάτω

Ποιος Παναγιώτης Βασιλάκος; Ένας άλλος άντρας θα στην βίλα του The Bachelor και θα φέρει τα πάνω κάτω στην κουζίνα με τα φαγητά του.

Στο επόμενο επεισόδιο τα κορίτσια συναντά ο Έκτορας Μποτρίνι και θα περάσουν έναν πραγματικό “εφιάλτης στην κουζίνα”, καθώς ο σεφ θα τις διδάξει μυστικά μαγειρικής, αλλά και θα τις βάλει να μαγειρέψουν.

Οι κουζίνες θα στηθούν ξανά, στο ίδιο σημείο που είχαν στηθεί για το κέικ που είχαν ετοιμάσει για τον Έλληνα bachelor. Πολλές, ωστόσο ερωτήσεις θα εκνευρίσουν τον σεφ, ο οποίος θα πει οργισμένος: «Απορώ πως σας αντέχει ο Παναγιώτης, αν ήμουν στη θέση του θα σας είχα διώξει όλες».

Να σημειώσουμε πως νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστό πως η Έλενα Μπάση είναι βυθισμένη στον θρήνο.