Σούσουρο ALPHA - ΣΚΑΙ: Έστειλαν απαγόρευση στο Νίκο Μουτσινά! Τι γράφει;

Τηλεοπτικός... αναβρασμός!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σούσουρο ALPHA - ΣΚΑΙ: Έστειλαν απαγόρευση στο Νίκο Μουτσινά! Τι γράφει;

Ένα κανονικό τηλεοπτικό σούσουρο έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες ανάμεσα στον ALPHA και τον ΣΚΑΪ. Ο ALPHA, έστειλε απαγόρευση στον Νίκο Μουτσινά για την εκπομπή του, Καλό Μεσημεράκι, η οποία αφορά το The Bachelor.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής καθημερινά σχολιάζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο όλα τα ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης.

Κάποια στιγμή ενώ έκανε το stand up, είδε μία φωτογραφία της Ματίνας Νικολάου και του συντρόφου της που στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο - δείτε εδώ. Τότε ο παρουσιαστής αναρωτήθηκε: «Θέματα δεν έχουμε και παίζουμε τα δικά μας; Φοβάμαι μήπως δω κανένα δικό μου στόρι αύριο».

Εκείνη τη στιγμή οι συνεργάτες του, τον ενημέρωσαν πως ο ALPHA απαγόρευσε στην εκπομπή να προβάλλει αποσπάσματα από το The Bachelor.

Άφωνος ο Νίκος Μουτσινάς με την on air ανακοίνωση που του έγινε, δήλωσε: «Εργένη γιατί δεν παίζω; Απαγόρευση; Από τον ίδιο; Τον ρυθμίσανε και είπε “δεν θέλω να με παίζεται;”. Ποιος; Από το κανάλι; Γιατί να μην το παίζουμε; Μωρέ τι χαζομάρες είναι αυτές; Άσε ρε να το παίξουμε. Είναι δύσκολο η περίοδος παιδιά».

Ψέμα η είδηση που κυκλοφόρησε για τον Νίκο Μουτσινά - «Ούτε κατά διάνοια...»

Ψέμα είναι τελικά σύμφωνα με τον Νίκο Μουτσινά, η είδηση που κυκλοφόρησε πρόσφατα για τον ίδιο και τον ήθελε να παρουσιάζει και δεύτερη εκπομπή στον ΣΚΑΙ.

Συγκεκριμένα, η κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε, τον "τσάκωσε" έξω από το κανάλι, όπου και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις της δημοσιογράφου.

Μια λοιπόν από αυτές τις ερωτήσεις ήταν αν ισχύει τελικά ότι θα παρουσιάσει το νέο ριάλιτι του σταθμού με τίτλο «House of fame» - δείτε τα 3 ονόματα που θέλει το κανάλι στο τιμόνι του - που πολύ σύντομα θα έρθει στις οθόνες μας.

Όπως αποκάλυψε, κάτι τέτοιο δεν ισχύει ούτε κατά διάνοια, ενώ είναι πολύ ευχαριστημένος ήδη με το Καλό Μεσημεράκι, στο οποίο έχουν εντάξει νέες ενότητες.