Οριστικός χωρισμός για την Μελίνα Ασλανίδου - Έφυγε από το σπίτι του Μουντάκη

Επιστρέφει στην Αθήνα! Δύσκολες ώρες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οριστικός χωρισμός για την Μελίνα Ασλανίδου - Έφυγε από το σπίτι του Μουντάκη

Οριστικά χώρισε η Μελίνα Ασλανίδου από το σύντροφο της, Βασίλη Μουντάκη με τον οποίο έμεναν μαζί στην Κρήτη εδώ και αρκετό διάστημα.

Σύμφωνα με το Happy Day, το ζευγάρι επέλεξε να τραβήξει χωριστούς δρόμους στην προσωπική του ζωή έπειτα από 2 χρόνια σχέσης.

Ωστόσο, οι δυο τους παραμένουν δύο καλοί φίλοι, δεν τσακώθηκαν και ούτε συνέβη κάτι άσχημο που να οδήγησε στη λύση του χωρισμού.

«Ράγισε» καρδιές στο Instagram η Μελίνα Ασλανίδου. Αυτή είναι η ανάρτηση που έφερε ρίγη συγκίνησης.

Με καρό καναπέ το σπίτι που μένει η Μελίνα Ασλανίδου με τον σύντροφό της

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μελίνα Ασλανίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα σπάνιο στιγμιότυπο μέσα από το σπίτι όπου μένει μαζί με τον αγαπημένο της σύντροφο, Βασίλη Μουντάκη.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι πολλές φορές επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή ή από την δουλειά της.

Αυτή τη φορά ανέβασε ένα βίντεο μέσα από το σπίτι της με την σκυλίτσα της και είδαμε για πρώτη φορά το σαλόνι της το οποίο έχει πολύ ιδιαίτερη διακόσμηση, ενώ δείτε εδώ και μία ανάρτησή της που συγκλόνισε.

Μελίνα Ασλανίδου σύντροφος

Χαρές στο σπίτι της Μελίνας Ασλανίδου και του Βασίλη Μουντάκη

Χαρές είχαν στο σπίτι τους, η Μελίνα Ασλανίδου και ο σύντροφος της, Βασίλης Μουντάκης, καθώς μπήκα στο κλίμα των Χριστουγέννων και στόλισαν το δέντρο στο σαλόνι τους.

Η τραγουδίστρια και ο κομμωτής από την Κρήτη, ζουν έναν όμορφο έρωτα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς δεν θέλουν να απασχολούν με την προσωπική τους ζωή.

Ωστόσο, στο Instagram η Μελίνα Ασλανίδου μοιράζεται πολλές στιγμές από την καθημερινότητα της. Και με μια ανάρτηση πριν από λίγες ώρες μας έδειξε το υπέροχο χριστουγεννιάτικο δέντρο που κοσμεί το σαλόνι τους, το οποίο στόλισε προχθες.

Μέχρι στιγμής είναι το πιο εντυπωσιακό!

Μελίνα Ασλανίδου σύντροφος σπίτι