«Ράγισε» καρδιές στο Instagram η Μελίνα Ασλανίδου - Η ανάρτηση που έφερε ρίγη συγκίνησης

Υπέροχη κίνηση από την τραγουδίστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ράγισε» καρδιές στο Instagram η Μελίνα Ασλανίδου - Η ανάρτηση που έφερε ρίγη συγκίνησης

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μελίνα Ασλανίδου έκανε μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση με την οποία κατάφερε να ραγίσει τις καρδιές όλων των διαδικτυακών της φίλων, ενώ για ακόμα μία φορά η τραγουδίστρια προκάλεσε ρίγη συγκίνησης.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι πολύ συχνά επιλέγει να μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή ή να μιλάει για θέματα που την απασχολούν.

. Δείτε εδώ και μία θλιβερή ανάρτηση που έκανε η Μελίνα Ασλανίδου.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Μελίνας Ασλανίδου που έφερε ρίγη συγκίνησης

Μελίνα Ασλανίδου δημόσια έκκληση Instagram

Μελίνα Ασλανίδου: Χαμός στο προφίλ της στο Instagram - Σε λίγες ώρες μέσα από το σπίτι της θα...

Χαμό προκάλεσε με μια ανάρτηση της η Μελίνα Ασλανίδου στο προφίλ της στο Instagram. Οι θαυμαστές της μάλιστα, έσπευσαν να σχολιάσουν, καθώς όπως φαίνεται σε λίγες ώρες από τώρα, θα κάνει μέσα από το σπίτι της live.

Η τραγουδίστρια όπως στην προηγούμενη καραντίνα, έτσι και σε αυτή θα διασκεδάσει τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω live που κάνει μαζί και με άλλους καλλιτέχνες, οι οποίοι τραγουδούν ζωντανά μέσα από το σπίτι τους.

«Και λίγο χιούμορ για να σας ευχηθώ να έχετε ένα υπέροχο βράδυ... αύριο σας ετοιμάζουμε έκπληκη», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτηση της, η Μελίνα Ασλανίδου.

Ενώ, λίγες ημέρες νωρίτερα ράγισε καρδιές με μια φωτογραφία της, όπου πόζαρε με αγαπημένο καλλιτέχνη που έχει φύγει από τη ζωή.

Μελίνα Ασλανίδου instagram

Χαμός στο διαδίκτυο με την ανάρτηση της Μελίνας Ασλανίδου - Η εικόνα που σήκωσε θύελλα

Χαμό προκάλεσε η Μελίνα Ασλανίδου με μια ανάρτηση που πραγματοποίησε. Μια εικόνα που δημοσίευσε, σήκωσε θύελλα αντιδράσεων στου διαδικτυακούς της φίλους που έσπευσαν να σχολιάσουν. Μερικοί συμφώνησαν, μερικοί ωστόσο, όχι.

Η τραγουδίστρια είναι καθημερινή χρήστης των social media και κυρίως του Instagram, όπου επικοινωνεί με τους θαυμαστές της μέσω live και φωτογραφιών.

Σε μια από τις πρόσφατες ωστόσο αναρτήσεις της, είδαμε να "πετάει" ένα δυνατό υπονοούμενο για τους ανθρώπους που πετάνε "πέτρες" και " λάσπη" στους συνανθρώπους τους.

Στα σχόλια πολλοί follower της συμφώνησαν, μερικοί ωστόσο το θεώρησαν υπερβολικό.

Να πούμε πως, χαμός κάνει και μια είδηση που βγήκε για την Μελίνα Ασλανίδου, η οποία ανακοινώθηκε και επίσημα.

Μελίνα Ασλανίδου ανάρτηση instagram