Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η θλιβερή ανάρτηση της Μελίνας Ασλανίδου - Ο θάνατος που την συγκλόνισε

Θλίψη...

Η θλιβερή ανάρτηση της Μελίνας Ασλανίδου - Ο θάνατος που την συγκλόνισε
News 30.11.2020 09:31
Από Ελένη Ζουγανέλη

Μια θλιβερή ανάρτηση έκανε στο λογαριασμό της στο Instagram η Μελίνα Ασλανίδου, με αφορμή έναν θάνατο που έγινε γνωστός χθες και την συγκλόνισε.

Η τραγουδίστρια είναι καθημερινή χρήστης των social media, μέσα από τα οποία επικοινωνεί με τους θαυμαστές της μοιράζοντας διάφορες στιγμές από τη ζωή της.

Χθες λοιπόν, η Μελίνα Ασλανίδου θέλησε να πει δημόσια το δικό της αντίο - μετά το θάνατο προσώπου της οικογένειας της - σε έναν σημαντικό άνθρωπο που έφυγε από τη ζωή.

Ο λόγος για τον Ηγούμενο του Ιερού Ησυχαστηρίου Οσίου Ιωάννου Ρώσου στο Πευκοχώρι, Αρχιμανδρίτης Τιμόθεος Τσότρας, ο οποίος ήταν 90 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αιτία του θανάτου του, ήταν κορωνοϊό, καθώς μετά από τεστ που είχε κάνει, είχε βρεθεί θετικός.

Μελίνα Ασλανίδου ανάρτηση θάνατος Γέροντα Τιμόθεου

Ποιος ήταν ο Γέροντας Τιμόθεος που ο θάνατος του συγκλόνισε την Μελίνα Ασλανίδου;

Ο Γέροντας Τιμόθεος Τσότρας υπήρξε μια φωτισμένη μορφή της Εκκλησίας και διακόνησε επί μακρόν τους πιστούς όχι μόνο της Κασσάνδρας αλλά και όλης της χώρας που προσέφευγαν στο Ιερό Ησυχαστήριο, το οποίο ο ίδιος ίδρυσε το 1989 στη μνήμη του Οσίου Ιωάννου του Ρώσου που τιμάται στις 27 Μαΐου.

Στο Ιερό Ησυχαστήριο μάλιστα, φυλάσσεται τμήμα του σκηνώματος, του Οσίου Ιωάννη του Ρώσου, ενώ ένα ολόκληρο άφθαρτο ιερό λείψανό του φυλάσσεται στην εκκλησία του στο Προκόπι Ευβοίας.

Ο Γέροντας Τιμόθεος με πραότητα και εν Χριστώ Αγάπη προς όλους τους πιστούς, υπήρξε φάρος ελπίδας και παρηγοριάς πολλών ανθρώπων. Διακόνησε επι σειρά ετών την Ενορία της Κασσάνδρειας, άσκησε εκπαιδευτικό έργο στην Κασσάνδρα και δεν έπαυε παρά την προχωρημένη ηλικία του να κηρύττει το Λόγο του Κυρίου στην Κατηχητική διδασκαλία του.

Η Κασσάνδρα θρηνεί για τον πεφωτισμένο ιερέα της που καταγόμενος από την Εύβοια, έφθασε στην περιοχή και διακόνησε τους πιστούς με αγάπη για περίπου 60 χρόνια.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ρίγη συγκίνησης με την έκκληση της Ασλανίδου - Μεγάλη η κινητοποίηση

«Βροχή» οι αντιδράσεις στη νέα ανάρτηση της Μελίνας Ασλανίδου

Share