«Πάγωσε» η Φαίη Σκορδά - Η αποκάλυψη για το χωρισμό στον αέρα του ΑΝΤ1

Έπαθε σοκ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Πάγωσε» η Φαίη Σκορδά - Η αποκάλυψη για το χωρισμό στον αέρα του ΑΝΤ1

Ο καλεσμένος που κάθισε στον καναπέ του Πρωινού το πρωί της Τετάρτης έκανε την Φαίη Σκορδά να παγώσει μόλις ανακοίνωσε στον αέρα τον χωρισμό του.

Ο λόγος για τον Βαλάντη ο οποίος εμφανίστηκε ξαφνικά στο πλατό του Πρωινού εξομολογήθηκε στην παρουσιάστρια για τον χωρισμό του και δήλωσε τα εξής:

«Έχουμε χωρίσει και είναι και ένα κεφάλαιο στη ζωή που δεν το έχω ξανανιώσει για άνθρωπο. είναι ένα κεφάλαιο 3,5 χρόνων που θα ήθελα να διαγραφεί τελείως από το μυαλό μου, να μην υπάρχει καθόλου. Δεν θέλω να υπάρχει στο μυαλό μου αυτό το χρονικό διάστημα. Αν μπορούσα με κάποιο τρόπο θα ήθελα να σβήσω 3,5 χρόνια ζωής.

Οι άνθρωποι ξεκινούν αλλιώς, αλλάζουν στην πορεία, παίζει πάρα πολύ υποκρισία. Τον τελευταίο καιρό φανερώνονται οι άνθρωποι ποιοι πραγματικά είναι. Έδωσα πολλές ευκαιρίες για τις οποίες μετάνιωσα και γι’ αυτό θέλω να τα διαγράψω όλα. Θα μπορούσε να μην υπήρχε καν» κατέληξε λέγοντας ο Βαλάντης.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα

Ζει τον εφιάλτη η Φαίη: "Έχω ενημερώσει τον δικηγόρο μου!" - Ξέσπασε στο Πρωινό σήμερα!

Έξαλλη το πρωί της Παρασκευής η Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρωινού! Η παρουσιάστρια είδε τη φωτογραφία της να φιγουράρει δίπλα σε σκεύασμα δίαιτας και μάλιστα, να μιλάει και η ίδια γι’ αυτό! Η Φαίη έχει κινηθεί ήδη νομικά, ωστόσο, θέλησε να προειδοποιήσει το κοινό ότι πρόκειται για απάτη και πως η ίδια δεν έχει καμία σχέση.

«Εάν κάποιος με ακολουθεί και βλέπει αυτή τη διαφήμιση, είναι απάτη και είναι επικίνδυνο! Φοβάμαι μήπως κάτι συμβεί. Είναι απατεώνες, είναι επικίνδυνο, είναι ένα καλοστημένο παιχνίδι. Οφείλω να πω ότι δεν έχω καμία εμπλοκή, δεν έχω καμία σχέση και θέλω κάποιος από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να πει τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση», είπε η Φαίη Σκορδά και επανέλαβε πολλές φορές «Είναι απάτη! Το λέω και το ξαναλέω!».

Δείτε όλα όσα είπε η Φαίη Σκορδά στο παρακάτω βίντεο:

Δείτε εδώ και μια συγκινητική αποκάλυψη που έκανε η ίδια προχθές στον αέρα του Πρωινού...