Ελένη Μενεγάκη: Ανέβασε instastory - Πιο αδύνατη από ποτέ στην αυλή της

Δείτε το βίντεο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελένη Μενεγάκη: Ανέβασε instastory - Πιο αδύνατη από ποτέ στην αυλή της

Η Ελένη Μενεγάκη όσο λείπει από την τηλεόραση τόσο περισσότερο ενεργή είναι στα social media, ειδικά στον χώρο του instagram. Η λαμπερή παρουσιάστρια μόλις ανέβασε ένα instastory στην αυλή της και η αλήθεια είναι ότι είναι στα πιο αδύνατα της.

Η Ελένη σχεδόν καθημερινά δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό φωτογραφίες και βίντεο ενώ πολύ συχνά αλληλεπιδρά και σχολιάζει με τους διαδικτυακούς της φίλους και θαυμαστές ενώ χαμό έχει προκαλέσει μια συγκεκριμένη της φωτογραφία.

Μάλιστα, φαίνεται να είναι από τις λίγες που καταφέρνουν να έχουν μια ισορροπημένη διατροφή κατά την διάρκεια της καραντίνας και αυτό αποδεικνύεται από την αλλαγή του σώματος της.

Πριν λίγη ώρα, η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο βρίσκεται στην αυλή του σπιτιού της και συγκεκριμένα πάνω σε μια τσουλίθρα.

Γεμάτη χαμόγελα και ευθυμία λέει: «Μου λείψατε!!» ενώ ταυτόχρονα στέλνει τα φιλιά της και παράλληλα γράφει «Και ήθελα απλά να σας το πω»

 Ελένη Μενεγάκη Instastory

Τι τρώει η Ελένη Μενεγάκη για να "ξεφουσκώσει" μέσα σε δυο ημέρες

Η Ελένη Μενεγάκη αν και 50 κρατάει σε υπέροχη φόρμα το σώμα της και η αλήθεια είναι πως πολλές φορές σας έχουμε γράψει αναλυτικά την δίαιτά της. Τι κάνει, όμως, όταν θέλει να ξεφουσκώσει στα γρήγορα για να φορέσει παραδείγματος χάρη το στενό της φόρεμα σε μόνο δυο ημέρες;

Οι τροφές που τρώει η Ελένη Μενεγάκη για δυο μέρες ώστε να ξεφουσκώσει η κοιλιά της

«Κάθε φορά που θέλω να κάνω μια μίνι αποτοξίνωση 2-3 ημερών επιλέγω σαλάτα με μαρούλι, κρεμμυδάκι, τόνο και ένα ψάρι με πολλά θρεπτικά συστατικά. Δεν νιώθω αδυναμία γιατί ο τόνος με κρατάει. Τρώω σαλάτες... κουβάδες ολόκληρους! Έτσι χορταίνω, δεν παχαίνω και αποτοξινώνω τον οργανισμό μου», τονίζει η ωραία Ελένη, όμως κάτι μας λέει πως τα μυστικά της δεν σταματούν σε αυτή τη συμβουλή. Κάποτε είχε γίνει γνωστό πως κάθε φθινόπωρο, λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής και ενώ θέλει να εμφανιστεί με επίπεδη κοιλιά σε χρόνο μηδέν, περνάει τρεις ημέρες μόνο με νερό.

Όταν δε νιώσει πολύ έντονη πείνα, τρώει μια ντομάτα με λίγο λάδι. Τη δίαιτα αυτή δεν της την έχει προτείνει κάποιος ειδικός, αλλά είναι ο μόνος τρόπος –όπως παραδέχεται– για να γίνει η κοιλιά της πλάκα. Σύμφωνα με τη διατροφή που ακολουθεί γενικότερα, η παρουσιάστρια έχει εντάξει στο καθημερινό της πρόγραμμα πολλά φρούτα και λαχανικά, άφθονο νερό και ένα ποτήρι κόκκινο κρασί με το γεύμα της. Η δίαιτά της συνήθως περιλαμβάνει άπαχη πρωτεΐνη, ζυμαρικά ολικής άλεσης και ψάρια. Δηλαδή βγάζει εκτός λιπαρά φαγητά, κρέμα γάλακτος και το ψωμί. Αν θα φάει ζυμαρικά, η ποσότητα θα είναι στο μέγεθος μιας κούπας, που θα συνδυάσει με ωμή σαλάτα, ενώ αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι τις μεγάλες της αδυναμίες, τις τηγανιτές πατάτες και τα γλυκά.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Τα 6 μυστικά της Ελένης Μενεγάκη για να χάσει κιλά

  • Καταναλώνει άφοβα άπαχη πρωτεΐνη, όπως κοτόπουλο ή λευκό ψάρι, αλλά και λαχανικά με χαμηλούς
  • Υδατάνθρακες, όπως σαλάτες, μανιτάρια, πιπεριές.
  • Αποφεύγει τη ζάχαρη.
  • Πίνει 1,5 lt νερό την ημέρα.
  • Προσθέτει στα φαγητά 2 κ.σ. ξίδι. Είναι ένα τρικ για να χάνει τα κιλά πολύ πιο εύκολα.
  • Αν βγει το βράδυ, πίνει 1 ποτήρι κόκκινο κρασί.