Big Brother: Ο τραγουδιστής θείος του Θέμη Κανέλλου αποκάλυψε για την ζωή του

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Big Brother: Ο τραγουδιστής θείος του Θέμη Κανέλλου αποκάλυψε για την ζωή του

Ο Θέμης Κανέλλος έχει απασχολήσει για την ζωή του τα μέσα και από την συμμετοχή του στο Big Brother έχει γίνει γνωστός και πολύ αγαπητός. Ο θείος του αποκαλύφθηκε πως είναι τραγουδιστής και μάλιστα μίλησε για τον ανιψιό του.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Κανέλλο που έχει συμμετάσχει σε ριάλιτι του Ant1 το Rising Stars και έχει κάνει συνεργασίες με πολλούς καλλιτέχνες του χώρου. Σε μια επικοινωνία με τον Χάρη Λεμπιδάκη στο Ευτυχείτε αποκάλυψε πτυχές του ανιψιού του.

“Ο Θέμης είναι ένα πολύ αγαπητό παιδί, ντόμπρος, ανοιχτός, ό,τι είναι να πει θα στο πει. Είναι αυθεντικός, δεν νομίζω ότι οι συνθήκες εγκλεισμού σε ένα σπίτι, όπως του Big Brother σου αφήνουν περιθώρια να μη δείξεις τελικά το ποιος είσαι. Δεν είναι κάποιος διαφορετικός επειδή είναι gay αλλά ούτε κάποιος είναι διαφορετικός επειδή είναι straight. Σεξουαλικά ο καθένας μπορεί να γουστάρει και να προσεγγίζει ό,τι θέλει, όπως θέλει. Ο Θέμης το έχει δηλώσει εξαρχής και μπράβο του, είναι προς τιμήν του. Πραγματικά του εύχομαι να φτάσει μέχρι το έπαθλο!

Εμείς τον Θέμη και εγώ βασικά τον αγαπάμε πάρα πολύ. Η στάση γενικότερα όλων μας είναι όπως είμαι και εγώ τώρα. Έτσι είμαστε ως άνθρωποι. Όταν βγει από το παιχνίδι θα του πω ότι τον αγαπάω και ότι τον στηρίζω σε ό,τι και αν κάνει” δήλωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός τραγουδιστής για τον Θέμη Κανέλλο. Ο Θέμης «άδειασε» τη Σοφία - «Έχει γλείψει μέχρι και τα πατώματα...»

Big Brother: Ο Θέμης ξεσκέπασε τη στρατηγική της Άννας Μαρίας - «Είναι λυκοφιλία»

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, ο Θέμης είχε μία συζήτηση με την Άννα Μαρία και στη συνέχεια σε δηλώσεις που έκανε στο δωμάτιο επικοινωνίας ξεσκέπασε την στρατηγική που ακολουθεί ενώ σχολίασε πως αυτό που κάνει είναι λυκοφιλία.

Συγκεκριμένα, η Άννα Μαρία του εξήγησε πως ο Ζακ ακολουθεί μία στρατηγική μέσα στο σπίτι του απλού και «λαϊκού» παιδιού ενώ στην πραγματικότητα έχει πολλά λεφτά και έχει φοιτήσει σε ιδιωτικό σχολείο.

Ο Θέμης κατάλαβε πως η Άννα Μαρία τον χρησιμοποιεί για να «ρίξει» τον Ζακ τώρα που βρισκόμαστε στην τελική ευθεία του διαγωνισμού, ενώ νωρίτερα δημιουργήθηκε ένα περιστατικό ανάμεσα στον Πυργίδη και τον Γρηγόρη.