Mad Video Music Awards 2020: Οι νικητές και στιγμιότυπα από τις εμφανίσεις τους!

Ποιοι ξεχώρισαν φέτος;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Mad Video Music Awards 2020: Οι νικητές και στιγμιότυπα από τις εμφανίσεις τους!

Τα Mad Video Music Awards 2020 είναι γεγονός και το show έχει ήδη μαγνητοσκοπηθεί ώστε να το δούμε στην τηλεόραση. Παρακάτω σας έχουμε πλάνα από τις εμφανίσεις και τα ντουέτα των καλλιτεχνών αλλά και τους νικητές σε πολλές κατηγορίες.

Ο Toquel ραπάρει στη σκηνή των Mad Video Music Awards 2020 και κερδίζει την πρωτιά για το «Best Hip Hop Urban Track» με το τραγούδι “Business”.

toquel vma

Η εντυπωσιακή Τάμτα on stage είναι η νικήτρια μαζί με τον Snik, για το «Best Video of The Year» με το τραγούδι “Senorita”.

Ο κορυφαίος rapper Snik on stage, κατακτά την πρώτη θέση στην κατηγορία του «Best Male Modern». Συγκλονιστική εμφάνιση στα Mad από Ιωάννα Τούνη και Δήμητρα Αλεξανδράκη - Οι πρώτες φωτογραφίες

snik vma

Η Number One τραγουδίστρια Έλενα Παπαρίζου σε ένα απόλυτο performance, μαζί με Marseaux και Solmeister! Κερδίζει το βραβείο «Best Female Adult».

παπαριζου vma

Οι ΜΕΛΙSSES, «Best Group» της χρονιάς, ανεβαίνουν στη σκηνή με τη Natasha Kay! Kαι ο Χρήστος Μάστορας κερδίζει το «Best Song Of The Year» για το τραγούδι “Δεν έχω Ιδέα”.

melisses vma

MAD VMA: Έγινε επίσημα η ανακοίνωση - Πότε και που θα προβληθούν

Η επίσημη ανακοίνωση για την πραγματοποίηση των πιο πετυχημένων μουσικών βραβείων,«Mad Video Music Awards 2020», έγινε μόλις γνωστή. Πότε και που θα προβληθούν;

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πάμε Δανάη!» θα προβληθούν για πρώτη φορά στο MEGA στις 26 Δεκεμβρίου με οικοδεσπότη τον Θέμη Γεωργαντά ο οποίος δήλωσε:

«Θα γίνει μια τηλεοπτική βραδιά, που δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από τα προηγούμενα χρόνια, με τη μόνη διαφορά ότι δεν θα υπάρχει κοινό», δήλωσε, ενώ ανέφερε ότι στη διοργάνωση θα πάρουν μέρος πασίγνωστοι καλλιτέχνες όπως η Ελένη Φουρέιρα, η Έλενα Παπαρίζου και ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Μάλιστα, έγινε η ανακοίνωση και για τα «Mad Walk» τα οποία θα μεταδοθούν επίσης από το MEGA στις 3 Ιανουαρίου του 2021 με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά. Παρεμπιπτόντως, δείτε εδώ τη νέα εκπομπή του Mega με τον Θοδωρή Αθερίδη!

Δείτε την ανακοίνωση του Mega για τα «Mad Video Music Awards 2020»

«Ο πιο διαχρονικός μουσικός θεσμός, τα «Mad Video Music Awards 2020» έρχεται τον Δεκέμβριο και αποκλειστικά στο Mega. H αγαπημένη μουσική διοργάνωση δίνει ραντεβού με το κοινό, για 17η συνεχόμενη χρονιά, κρατώντας όμως αυτή τη φορά τις αποστάσεις.

Ένα μοναδικό, εορταστικό τηλεοπτικό σόου µε τη βράβευση των μεγαλύτερων ονομάτων της εγχώριας µουσικής βιοµηχανίας με εντυπωσιακά acts, συγκινητικές στιγμές, δυνατές εκπλήξεις on stage και αποκλειστικό backstage υλικό. Αυτή είναι η αγαπημένη συνταγή των «Mad Video Music Awards 2020», των μακροβιότερων μουσικών βραβείων, που προσαρμόζονται, εξελίσσονται και πρωτοπορούν, όπως πάντα τα τελευταία χρόνια.

Οι φετινές απονομές των βραβείων όμως πρωτοτυπούν, καθώς αποκτούν τηλεοπτικό χαρακτήρα. Αυτή τη χρονιά μένουμε ασφαλείς, μένουμε στο σπίτι και παρακολουθούμε αποκλειστικά στο MEGA τη βράβευση των αγαπηµένων µας καλλιτεχνών.

Τα πιο ανατρεπτικά «Mad Video Awards και Music Acts» έρχονται στην απόλυτη μουσική εκδήλωση του 2020».

Δείτε παρακάτω το βίντεο: