Εξελίξεις με την υγεία της 7χρονης ανιψιάς της Πρεζεράκου: «Υπάρχουν μέρες που...»

Τι δήλωσε;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Εξελίξεις με την υγεία της 7χρονης  ανιψιάς της Πρεζεράκου: «Υπάρχουν μέρες που...»

Η Έρρικα Πρεζεράκου μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram ενημερώνει τον κόσμο για την κατάσταση της υγείας της 7χρονης ανιψιάς της Αναστασίας που με τη βοήθεια όλου του κόσμου κατάφερε να ταξιδέψει στο Τέξας και να υποβληθεί σε θεραπεία

Ο κόσμος έχει συγκινηθεί με τον αγώνα που δίνει το μικρό κορίτσι και δεν σταματά να ρωτά την αθλήτρια για την κατάσταση της υγείας της. Έτσι το πρωί της Τετάρτης μεένα βίντεο της ενημέρωσε πως εξελίσσεται η κατάσταση.

«Καλημέρα φίλοι μου, επειδή πολλοί μου γράφετε πώς πάνε τα πράγματα με την Αναστασία. Η Αναστασία έχει ξεκινήσει μια θεραπεία στην Αμερική, η οποία εμπεριέχει τρία διαφορετικά φάρμακα. Υπάρχουν μέρες που είναι καλά και υπάρχουν μέρες που δεν είναι. Είναι πολύ δυνατές οι επιδράσεις του φαρμάκου.

Θα έχουμε απαντήσεις σε περίπου 20 μέρες που θα γίνει η μαγνητική. Μέχρι τότε δεν έχω κάτι να σας πω. Είμαστε όλοι σε αναμονή για να δούμε πως αυτό το φάρμακο επιδρά πάνω στην Αναστασία. Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και την πρόθεση», είπε η Έρρικα Πρεζεράκου. Λίγες ημέρες νωρίτερα η Έρρικα Πρεζεράκου, έβαλε τα κλάματα στον αέρα του OPEN με την εξομολόγηση της.

Έρρικα Πρεζεράκου: Συγκλονίζει η αδερφή της για την κόρη της - «Προσπαθεί να...»

Συγκλόνισε με τα λόγια της στο δελτίο του ΑΝΤ1, η αδερφή της Έρρικας Πρεζεράκου, η οποία μίλησε για τη μάχη που δίνει η 7χρονη κόρη της με τον καρκίνο.

Η ανιψιά της αθλήτριας, κατάφερε να ταξιδέψει στις ΗΠΑ και να πάει σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο, με σκοπό να γίνει καλά, έχοντας στο πλευρό της πάρα πολύ κόσμο να την στηρίζει.

Η μητέρα λοιπόν της 7χρονης Αναστασίας, Ξένια Πρεζεράκου, μίλησε στο Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων του ANT1 για την εξέλιξη της υγείας της:

«Προσπαθεί να προσαρμοστεί το σώμα της στις θεραπείες, γιατί είναι ακόμη νωρίς. Εδώ μας έδωσαν ένα 35% επιτυχίας, ακούγεται λίγο αλλά μπροστά στο 0% που μας έδωσαν στην Ελλάδα, ακούγεται πολύ μεγάλο».