Μαρίνα Πατούλη: Η πρώτη της δήλωση μετά το ατύχημα - "Ένα ατυχές γεγονός που συνέβη..."

Τι είπε για το τροχαίο;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Μαρίνα Πατούλη: Η πρώτη της δήλωση μετά το ατύχημα -

Ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο της είχε η Μαρίνα Πατούλη το μεσημέρι της Τρίτης και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με κάποια χτυπήματα στο κεφάλι. Σήμερα έκανε την πρώτη της δήλωση για το ατυχές γεγονός.

“Θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους σας μέσα από την καρδιά μου, για τις αμέτρητες ευχές σας και για την αγάπη με την οποία με περιβάλατε, σε ένα ατυχές γεγονός που συνέβη χθες στη ζωή μου. Πλέον, είμαι και νιώθω πολύ καλυτέρα χάρη και στη δική σας θερμή ανταπόκριση.

Η αγάπη σας μου δίνει πάντα τόση δύναμη και κουράγιο να συνεχίζω… Να είστε καλά, υγιείς και ασφαλείς σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία”. Δείτε την ανάρτηση της από το νοσοκομείο.

Τεστ κορωνοϊού για την Μαρίνα Πατούλη και τον γιο της - Ποιο ήταν το αποτέλεσμα;

Μερικές ώρες πριν ο Γιώργος Πατούλης διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό, κάνοντας ο ίδιος γνωστή την είδηση μέσω Facebook. Για τον λόγο αυτό, τόσο η σύζυγος του, Μαρίνα, όσο και ο γιος τους έσπευσαν να κάνουν το τεστ.

Η Μαρίνα Πατούλη ενημέρωσε εξίσου τους διαδικτυακούς της φίλους στο Facebook για την κίνηση αυτή καθώς και για το αποτέλεσμα του τεστ, το οποίο ήταν αρνητικό. Μάλιστα, αποκάλυψε πως έχει ακυρώσει όλες τις προγραμματισμένες της συναντήσεις ενώ έχει σκοπό να προβεί και σε δεύτερο τεστ κορωνοϊού.

Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη για το τεστ κορωνοϊού

«Ο σύζυγός μου, Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, βρέθηκε θετικός στον ‪Covid-19. Ως εκ τούτου, υποβλήθηκα τόσο εγώ, όσο και ο γιος μας, σε τεστ κορωνοϊού και τα αποτελέσματα και των δυο βγήκαν αρνητικά. Δεν έχω εμφανίσει καθόλου συμπτώματα ωστόσο, τηρώντας το πρωτόκολλο που έχει οριστεί, θα ακυρώσω κάθε προγραμματισμένη δραστηριότητά μου, μεταξύ των οποίων συνεντεύξεις σε τηλεοπτικά κανάλια και επαγγελματικές συναντήσεις και θα παραμείνω σε απομόνωση για 3-4 ημέρες, σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών. Παράλληλα θα υποβληθώ άμεσα και σε 2ο τεστ προκειμένου να γνωρίζω 100% ότι παραμένω αρνητική στον ιό. Μαρίνα Πατούλη»

μαρίνα πατούλη