Στο νοσοκομείο η Μαρίνα Πατούλη -Τι συνέβη;

Η ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στο νοσοκομείο η Μαρίνα Πατούλη -Τι συνέβη;

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Μαρίνα Πατούλη ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως βρέθηκε στο νοσοκομείο πριν από μερικές ώρες μετά από ένα ατύχημα που είχε.

Η ίδια εξήγησε πως δεν έπαθε κάτι σοβαρό ενώ έκανε χιούμορ ξεκαθαρίζοντας πως την γλίτωσε από τον κορωνοϊό, στον οποίο βρέθηκε θετικός ο σύζυγός της και το βρήκε από αλλού.

«Ένα μικρό ατυχηματάκι….γλιτώσαμε από τον #covid19, αλλά μας πρόλαβε η απρόβλεπτη καθημερινότητα», έγραψε η ίδια στο Facebook κάνοντας check in στο ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου βρέθηκε για να διαπιστωθεί αν έχει χτυπήσει από το τροχαίο.

Μαρίνα Πατούλη νοσοκομείο

Συντετριμμένη η Μαρίνα Πατούλη - Μαυροφορεμένη και με μάσκα στην κηδεία της πεθεράς της

Από χθες η οικογένεια Πατούλη έχει βυθιστεί σε πένθος καθώς έφυγε από την ζωή η μητέρα του Γιώργου Πατούλη η οποία έκανε μια εγχείρηση στη χολή πριν δύο μήνες. Η μητέρα του πολιτικού παρέμενε στο νοσοκομείο όλο αυτό το διάστημα και μετά από κάποιες επιπλοκές, η καρδιά της δεν άντεξε και κατέληξε σήμερα. Σήμερα στη 13.00 πραγματοποιήθηκε η κηδεία και ο φωτογραφικός φακός του Youweekly απαθανάτισε τη Μαρίνα Πατούλη συντετριμμένη και μαυροφορεμένη. Δείτε την ανάρτηση της σχετικά με τον χαμό της πεθεράς της.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

undefined

undefined

undefined

Πένθος για τον Γιώργο Πατούλη

Μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του βιώνει ο Γιώργος Πατούλης. Ο Περιφερειάρχης Αττικής έχασε την πολυαγαπημένη του μητέρα, Πόπη και βυθίστηκε σε βαρύ πένθος.

Η μητέρα του Γιώργου Πατούλη έκανε μια εγχείρηση στη χολή πριν δύο μήνες. Η μητέρα του πολιτικού παρέμενε στο νοσοκομείο όλο αυτό το διάστημα και μετά από κάποιες επιπλοκές, η καρδιά της δεν άντεξε και κατέληξε σήμερα.

Η εξόδιος Ακολουθία θα γίνει σε κλειστό κύκλο αύριο Πέμπτη, στη 13.00, στην Παναγίτσα στο Μαρούσι. Φυσικά, στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή βρίσκεται η σύζυγός του Μαρίνα Πατούλη, η οποία τον στηρίζει σε κάθε δύσκολη στιγμή της ζωής του.

“Τα παιδικά μου χρόνια θα ήταν ευχή να μην τα περάσει κανένας. Ξέρετε, βρεθήκαμε με τον αδελφό μου εσώκλειστοι σε μια σχολή, από 3 έως 7,5 χρόνων. Κατόπιν βρεθήκαμε κοντά στη μητέρα μας και εργαστήκαμε μαζί της στο μαγαζί που διατηρούσε για να μας αναθρέψει. Αν δεν δουλεύαμε, δεν θα ζούσαμε. Απο τη ζωή έφυγε και γνωστή ηθοποιός!

Περάσαμε δυσκολίες πολλές, αλλά ήμασταν ενωμένοι. Εγώ, ο αδελφός μου και η μητέρα μου ζούσαμε σε ένα σπίτι 25 τετραγωνικών. Είχαμε, όμως, μια ηρωίδα μάνα, την κ. Πόπη, η οποία έδωσε τα πάντα και καταφέραμε να σπουδάσουμε”, είχε δηλώσει για τη μητέρα του ο Γιώργος Πατούλης σε παλαιότερη συνέντευξή του.πατούλησ