Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Παρουσιαστής του ΣΚΑΙ «άδειασε» τον Snik - «Πάλι καλά δεν έκραξε και τους φάνς του»

Μάλλον ενοχλήθηκε...

Παρουσιαστής του ΣΚΑΙ «άδειασε» τον Snik - «Πάλι καλά δεν έκραξε και τους φάνς του»
News 09.12.2020 23:25
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Τα Mad Video Music Award γυρίστηκαν και οι καλλιτέχνες παρέλαβαν τα βραβεία τους. Ένας από αυτούς ήταν και ο Snik ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους φανς μίλησε και για του αντιπάλους του. Το γεγονός σχολιάστηκε από τον Νίκο Μουτσινά στο ΣΚΑΙ.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα δύο βραβεία που πήρα φέτος από το VMA. Την αγάπη μου στους fans μου και όσο για τους άλλους που δεν πήραν βραβείο, αν ήμουν στη θέση σας και τα νούμερα που κάνατε φέτος ήταν αυτά που κάνατε, δεν θα ερχόμουν ούτε εγώ», είπε ο Snik.

Ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει το συγκεκριμένο βίντεο και είπε χαρακτηριστικά: «Ωραίος, μπράβο! Είπε τουλάχιστον ευχαριστώ στους fans. Πάλι καλά που δεν τους κράζει κι αυτούς. Τώρα οι άλλοι τι να κάνουν ρε bro, αφού δεν έκαναν νουμεράκια. Κερδίζει και τη λέει στους άλλους που έχασαν, αυτό είναι ευγενής άμιλλα. Μπράβο, αν μη τι άλλο την έχει, κάπου κρυμμένη εκεί μέσα στις γούνες». Ο Νίκος Μουτσινάς καταγγέλλει τις αστυνομικές αρχές με ανάρτηση στο instagram για απαράδεκτο περιστατικό!

μουτσινας snik

Σταματάει από τον ΣΚΑΙ ο Νίκος Μουτσινάς - Έκανε την ανακοίνωση στο πλατό

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι εκπομπές σιγά σιγά θα κάνουν ένα διάλλειμα όπως και τα ριάλιτι. Έτσι και ο Νίκος Μουτσινάς ανακοίνωσε το τέλος του Καλό Μεσημεράκι από τον ΣΚΑΙ για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Με αφορμή τα αποσπάσματα που έπαιξε στην εκπομπή του από το GNTM, ο παρουσιαστής θέλησε να μάθει πότε θα τελειώσει το ριάλιτι όπως επίσης και το Big Brother και το The Bachelor.

«Πότε τελειώνει το GNTM; Την άλλη Τρίτη; 15; Πάει κι αυτό και 18 το Big Brother. Ο εργένης; 19 κι ο εργένης. Για να δούμε, θα τον δούμε; Όλοι μαζί τελειώνουμε κι εμείς 18 τελειώνουμε για λίγο», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Στην συνέχεια ο παρουσιαστής δήλωσε πως θα επιστρέψουν ξανά στις οθόνες στις 4 Ιανουαρίου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ασύλληπτο περιστατικό στο Καλό Μεσημεράκι - Μπήκε μέσα η Νατάσα Θεοδωρίδου και «έμεινε» ο Νίκος Μουτσινάς

Ο Νίκος Μουτσινάς καταγγέλλει τις αστυνομικές αρχές με ανάρτηση στο instagram για απαράδεκτο περιστατικό!

Share