Ο Νίκος Μουτσινάς καταγγέλλει τις αστυνομικές αρχές με ανάρτηση στο instagram για απαράδεκτο περιστατικό!

Χαμός στο προφίλ του από εκείνη την ώρα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Νίκος Μουτσινάς καταγγέλλει τις αστυνομικές αρχές με ανάρτηση στο instagram για απαράδεκτο περιστατικό!

Χαμός επικρατεί στον διαδικτυακό κόσμο εδώ και λίγες ώρες με την ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά! Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο διαδίκτυο καταγγέλλει τις αστυνομικές αρχές για αυθαιρεσία και κατάχρηση εξουσίας.

Αφορμή αυτού στάθηκε η είδηση πως ένα ανήλικο παιδί, ενώ είχε στείλει το απαραίτητο μήνυμα για να πάει στο σούπερ μάρκετ, οι αστυνομικές αρχές τον συνέλαβαν…

Η επίμαχη ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά για τις αστυνομικές αρχές

Νίκος Μουτσινάς instagram ανάρτηση αστυνομικές αρχές

Δείτε εδώ και μια ανάρτηση που έγινε στο instagram για τον ίδιο και... απείλησε με μηνύσεις!

Νίκος Μουτσινάς: Οργισμένος στον αέρα του ΣΚΑΙ - "Δεν πάμε καλά, θα αλλάξω κανάλι"

Στα όρια του έφτασε ο Νίκος Μουτσινάς με τον ΣΚΑΙ και το Big Brother αφού τοις τελευταίες ημέρες οι παίκτες έχουν ξεφύγει και οι εντάσεις είναι πολλές με αποτέλεσμα να υπάρχουν τσακωμοί και φωνές.

Ο Νίκος Μουτσινας στο Καλό Μεσημεράκι σχολίασε μια από αυτές τις σκηνές και οργισμένος πια από την γενικότερη κατάσταση ξέσπασε!

«Είμαι σε λάθος κανάλι. Δεν ξέρω αν θα μιλούσα και σε άλλο κανάλι να ήμουν. Δεν πάνε με τα καλά τους οι άνθρωποι. Έχει περάσει η γραμμή, έχουμε… κόψει κορδέλα. Δεν υπάρχει, τα παιδιά είναι σε άλλη κατάσταση. Είμαι οριακά με την Άννα Μαρία να τη συμπονέσω. Δεν γίνεται! Καταλαβαίνω ότι όντως η συμπεριφορά της Άννας Μαρίας μπορεί να σε φέρει στα όρια…», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Μουτσινάς. Δείτε εδώ τις καλύτερες στιγμές του χθεσινού επεισοδίου.