«Σου κάνω άνετα μήνυση» - Στα... μαχαίρια Καινούργιου - Μουτσινάς

Έπος!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Σου κάνω άνετα μήνυση» - Στα... μαχαίρια Καινούργιου - Μουτσινάς

Στα «μαχαίρια» βρέθηκαν σήμερα το πρωί η Κατερίνα Καινούργιου και ο Νίκος Μουτσινάς, εξ' αιτίας μίας φωτογραφίας που ανέβασε η πρώτη για την γιορτή του παρουσιαστή. Εκείνος μάλιστα αστειευόμενος, την απείλησε με μήνυση!

Οι δύο παρουσιαστές είναι φίλοι εδώ και πολλά χρόνια και ακόμα και τώρα που δεν βρίσκονται στο ίδιο κανάλι πολύ συχνά κάνει ο ένας αναφορά στον άλλον κατά τη διάρκεια της εκπομπής του.

Μάλιστα πριν από λίγο καιρό στο Ευτυχείτε είχαν σχολιάσει την ηλικία του Νίκου Μουτσινά και εκείνος είχε απαντήσει με τον πιο επικό τρόπο - πάρτε μία γεύση εδώ.

Σήμερα, ανήμερα της γιορτής του Νίκου Μουτσινά, η Κατερίνα Καινούργιου ανέβασε μία φωτογραφία με τους δυο τους η οποία δεν άρεσε και τόσο στον παρουσιαστή αν και την έκανε repost στο δικό του προφίλ.

Καινούργιου Μουτσινάς

Συγκίνησε το διαδίκτυο με την ανακοίνωσή του ο Νίκος Μουτσινάς

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Νίκος Μουτσινάς έκανε μία ιδιαίτερη ανακοίνωση για μία υπέροχη πρωτοβουλία που έχει παρθεί, με την οποία κατάφερε να προκαλέσει συγκίνηση σε ολόκληρο το διαδίκτυο.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής έχει δείξει πολλές φορές πως έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στα ζώα και συγκεκριμένα στα αδέσποτα.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι έχει πάρει στο σπίτι του, τρία αδέσποτα ζωάκια, δύο σκυλιά, τον Άντι και τον Τρίκι και μία γάτα, την εκρηκτική Τζούτζουμπι, η οποία πρωταγωνιστεί σε πολλά από τα insta stories που ανεβάζει ο Νίκος Μουτσινάς.

Έτσι, χθες ανέβασε στο Instagram του ένα μικρό teaser από μία νέα πρωτοβουλία που αφορά τα αδέσποτα ζώα, χωρίς να δώσει ωστόσο περισσότερες πληροφορίες.

Αυτή είναι η ανακοίνωση του Νίκου Μουτσινά που συγκίνησε το διαδίκτυο

Νίκος Μουτσινάς instagram

Στη χθεσινή εκπομπή του στον ΣΚΑΪ ωστόσο ο Νίκος Μουτσινάς φάνηκε να είναι πραγματικά οργισμένος. Δείτε εδώ τι συνέβη.

Ράγισε καρδιές ο Νίκος Μουτσινάς - Η είδηση που τον έκανε να "λυγίσει"

Καρδιές ράγισε ο Νίκος Μουτσινάς με μια μόνο ανάρτηση που πραγματοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, η οποία θα σας φέρει δάκρυα στα μάτια.

Ο παρουσιαστής είναι ευαισθητοποιημένος με θέματα που αφορούν τα παιδιά, αλλά και γενικά την κοινωνία μας και προσπαθεί και ο ίδιος όσο μπορεί να βοηθήσει όπου υπάρχει ανάγκη, με όποιον τρόπο μπορεί.

Χθες λοιπόν, στο προφίλ του μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια έκκληση που έκανε το "ελληνικό παιδικό χωριό".

Νίκος Μουτσινάς Instagram ελληνικό παιδικό χωριό