Συγκλονίζει η Ολίβια Γαβρίλη μετά τον κορωνοϊόο - «Η τέταρτη εγκυμοσύνη του...»

Τα είπε όλα για την δυσκολία που έζησε

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Ολίβια Γαβρίλη μετά τον κορωνοϊόο - «Η τέταρτη εγκυμοσύνη του...»

Η δημοσιογράφος και blogger Ολίβια Γαβρίλη πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια με τον κορωνοϊό όσο είναι έγκυος στο τέταρτο παιδάκι της. Τώρα αφού ξεπέρασε τον εφιάλτη μιλάει για αυτό.

Λίγες εβδομάδες πριν τη γέννηση του μωρού της, η ίδια αποκαλύπτει μέσα από μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram ότι η τέταρτη εγκυμοσύνη της είναι σίγουρη η δυσκολότερη απ’ όλες. Δημοσιεύοντας μια τρυφερή φωτογραφία μαζί με τα παιδιά της έγραψε:

“31 εβδομάδων και 1 ημέρας: η τέταρτη εγκυμοσύνη μου είναι σίγουρα η δυσκολότερη μέχρι τώρα, όμως και πάλι όλα κυλούν καλά και νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη για αυτό… Φέτος θα είναι εντελώς διαφορετικές οι γιορτές για όλους μας. Για κάποιους, βέβαια, θα είναι και πολύ δύσκολες. Ας βοηθήσει ο καθένας όπως μπορεί τον συνάνθρωπό του!”. Δείτε την ανακοίνωσε που είχε κάνει.

ολιβια

Ολίβια Γαβρίλη: Συγκινεί για την περιπέτεια με τον κορωνοϊό - «Έχω περάσει όλα τα συμπτώματα»

Η Ολίβια Γαβρίλη μίλησε σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή Love it και στην Ιωάννα Μαλέσκου. Πριν από μερικές μέρες, η δημοσιογράφος αποκάλυψε στα social media, πως βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, ενώ βρίσκεται στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης.

Η Ολίβια Γαβρίλη αποτελεί ένα ακόμα άτομο που έπεσε στα "δίχτυα" του επικίνδυνου ιού και στην μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ, εξήγησε πώς βιώνει την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό παράλληλα με την εγκυμοσύνη της

Αυτά είπε η Ολίβια Γαβρίλη για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό

«Πήρα τα αποτέλεσμα του τεστ την Πέμπτη το βράδυ. Την Τετάρτη το έκανα, αλλά συμπτώματα έχω από την προηγούμενη Δευτέρα. Προσπάθησα να παραμείνω ψύχραιμη καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας. Έμεινα πρώτη φορά έγκυος τον Μάρτιο, είχα μια αποβολή τον Μάιο και ξαναέμεινα έγκυος.

Είναι η δεύτερη εγκυμοσύνη που βιώνω από την αρχή του πρώτου lockdown, οπότε η ψυχολογία μου πέρασε από διάφορα κύματα… Σε γενικές γραμμές οι έγκυες δεν χρειάζεται να ανησυχούν ιδιαίτερα, ειδικά να περνάνε τον κορονοϊό με ήπια συμπτώματα, όπως εγώ.

Τα έχω περάσει όλα τα συμπτώματα. Εγώ ξεκίνησα με ξαφνικό ξηρό βήχα και πολύ έντονη σωματική κούραση, σαν να έχω πάει γυμναστήριο και να μην μπορώ μετά να κουνηθώ. Την επόμενη ημέρα εμφάνισα πυρετό μέχρι 37,9. Όταν υποχώρησε ο πυρετός είχα πονοκέφαλο, πόνο στις κλειδώσεις, ανοσμία που ξεκίνησε την τρίτη μέρα και ακόμα δεν μπορώ να μυρίσω τίποτα…

Εμείς Παρασκευή πριν ξεκινήσει το lockdown πήγαμε σε ένα φιλικό σπίτι για να τους αποχαιρετήσουμε. Καθίσαμε στον καναπέ με μάσκες και τις βγάλαμε μόνο για να φάμε ένα τυροπιτάκι. Παρασκευή έγινε αυτό. Κυριακή ένα άτομο του σπιτιού εμφάνισε πυρετό και εγώ Δευτέρα βράδυ εμφάνισα τα πρώτα συμπτώματα.», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.