Μεγαλώνει η οικογένεια Μενεγάκη - Παντζόπουλου: Καλωσόρισαν το νέο μέλος με μια φωτογραφία

Τα τρυφερά σχόλια του γιου και της κόρης της στο instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μεγαλώνει η οικογένεια Μενεγάκη - Παντζόπουλου: Καλωσόρισαν το νέο μέλος με μια φωτογραφία

Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένας αρκετά ενεργός χρήστης των social media σε αντίθεση με τον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο! Εδώ και μέρες η αλήθεια είναι είχε κάνει μια "παύση" στις αναρτήσεις της αλλά το απόγευμα της Τετάρτης επανήλθε με φωτογραφίες και βίντεο, ανακοινώνοντας ευχάριστα νέα!

Για αρχή, δημοσίευσε ένα βίντεο από την αυλή του σπιτιού της στο οποίο έλεγε πόσο τις έχουν λείψει όλοι οι followers της και οι άνθρωποι γενικά που την αγαπούσαν και την παρακολουθούσαν τόσο καιρό - δείτε το βίντεο εδώ. Στην συνέχεια, δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία κρατούσε αγκαλιά το νέο μέλος της οικογένειά της, μια πανέμορφη γάτα.

Τόσο ο γιος της, Άγγελος, όσο και η κόρη της Λάουρα έτρεξαν να σχολιάσουν στην φωτογραφία από κάτω:

Νέος μέλος στην οικογένεια Παντζόπουλου

Παιδιά Ελένης Μενεγάκη

"Κόπηκε" το χαμόγελο της Μενεγάκη και του Παντζόπουλου - Πικραμένη εκείνη και η οικογένειά της

Ένα περιστατικό πριν από λίγες ημέρες ήταν αρκετό για να κάνει την Ελένη Μενεγάκη να σταματήσει να χαμογελά, αφού αφορούσε τον μονάκριβο γιό της.

Παραδοσιακά αυτές τις ημέρες η Ελένη Μενεγάκη θα ρύθμισε τις τελευταίες λεπτομέρειες για το οικογενειακό ταξίδι σε εξωτικό προορισμό λόγω Χριστουγέννων. Φέτος, όμως, λόγω πανδημίας το ρεβεγιόν θα γίνει στο σπίτι στα Μελίσσια, έχοντας τον Μάκη, τα παιδιά, τον αδερφό και τους γονείς της στο οικογενειακό τραπέζι.

Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΟΥΣΙΟΥ για το περιοδικό You.

Το μόνο που την νοιάζει είναι να είναι καλά οι αγαπημένοι της άνθρωποι. Πριν από μερικές ημέρες, εκείνη πετύσε στα ουράνια από την χαρά της για τα 18α γενέθλια του Άγγελου, λέγοντας, μάλιστα, ότι της φαινόταν σαν εχθές που τον κρατούσε μωρό στην αγκαλιά της - δείτε εδώ την φωτογραφία που ανέβασαν μαζί.

Τι συνέβη στην Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της

Μια φωτογραφία, όμως, - δείτε την εδώ - που δημοσίευσε εκείνος με την παρέα του, ξεσήκωσε αρκετά αρνητικά σχόλια από followers. Μέχρι βέβαια να διευκρινίσει ο Άγγελος πως η φωτογραφία τραβήχτηκε τον Σεπτέμβριο!

Όλα αυτά τα σχόλια όμως, όπως ήταν φυσικό, στεναχώρησαν την παρουσιάστρια. Η ίδια έχει συνηθίσει την σκληρή κριτική όλα αυτά τα χρόνια, αλλά δεν θέλει σε καμία περίπτωση τα παιδιά της να βρίσκονται λόγω του δικού της ονόματος στο στόχαστρο.

Θεώρησε ότι σε αυτή την φάση η καλύτερη απάντηση ήταν η σιωπή της, όμως στο παρελθόν δεν έχει διστάσει να πει στον αέρα "Έχετε πει χοντράδες για μένα αλλά βλέπετε ότι δεν απαντάω. Μην το εκμεταλλεύεστε. Όταν ανακατεύονται οικογένειες και παιδιά εγώ δεν κάνω πίσω..."

Περισσότερα στο περιοδικό You που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ