Απασφάλισε ο Γιάννης Μπέζος στο Direct - «Ηλίθιοι είναι αυτοί που...»

Η σπάνια εξομολόγηση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Απασφάλισε ο Γιάννης Μπέζος στο Direct - «Ηλίθιοι είναι αυτοί που...»

Ο Γιάννης Μπέζος ήταν χθες βράδυ καλεσμένος στην εκπομπή Direct και απασφάλισε για τη δήλωση που είχε κάνει πριν από λίγο καιρό για τους «ηλίθιους» ξεκαθαρίζοντας σε ποια μερίδα ανθρώπων απευθυνόταν, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε αρχικά στην κόρη του, Ηρώ, η οποία έχει αποφασίσει να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο με εκείνον και τη Ναταλία Τσαλίκη.

«Η κόρη μου έχει μια μεγάλη διαδρομή. Δεν έχει να πάρει κάτι από εμένα εκτός από το επίθετο. Στην αρχή της ήταν λίγο βάρος αυτό αλλά πλέον το έχει ξεπεράσει… Μιλάμε, δεν τα αναλύουμε όλα όμως πολύ. Με τα παιδιά δεν πρέπει να είσαι φίλος, είσαι γονιός.

Συμβουλές δε δίνω ούτε εγώ ούτε η γυναίκα μου, δε μας αρέσουν οι συμβουλές ούτε στα παιδιά αρέσουν τις βαριούνται», δείτε εδώ και τις βαριές δηλώσεις που είχε κάνει ο Γιάννης Μπέζος για τα ριάλιτι.

Γιάννης Μπέζος κόρη

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην επιλογή του να μη φωτογραφίζεται με τους θαυμαστές του, όπως είπε είναι πρόθυμος να συνομιλήσει μαζί τους αλλά όχι να φωτογραφηθεί.

Όσο για την επίμαχη δήλωση περί ηλιθίων, ο ηθοποιός ανέφερε: «Είναι αυτοί που προσπαθείς να τους πείσεις ότι ο ήλιος βγαίνει από την Ανατολή και δε βγαίνει από τη Δύση».

Μπέζος - Τσαλίκη: Η αποκάλυψη για τη κρίση στον γάμο τους - «Δεν μας έρχονται τα πράγματα όπως..»

Ο Γιάννης Μπέζος και η Ναταλία Τσαλίκη μίλησαν στην εκπομπή της ΕΡΤ «Προσωπικά» και εξομολογήθηκαν στην Έλενα Κατρίτση για τον γάμο τους και για όλα όσα έχουν βιώσει σαν οικογένεια.

Αρχικά, ο πετυχημένος ηθοποιός παραδέχθηκε πως: “Είμαι σνομπ δεν μου αρέσει να μιλάω με ηλίθιους”! με την Ναταλία Τσαλίκη να σχολιάζει: “Τον αγαπώ”.

Ο Γιάννης Μπέζος συνέχισε λέγοντας: «Αν νιώθεις καλά με τη συνείδησή σου, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Θυμάμαι που έλεγα στον αείμνηστο πατέρα μου ‘’κουράστηκα». Και μου απαντούσε: Γιάννη, μέσα σου, είσαι καλά; Μην ανησυχείς λοιπόν, θα ξεκουραστείς. Και είχε απόλυτο δίκιο. Μέσα μου αισθάνομαι 15 χρόνων, δεν με απασχολούν οι ώρες δουλειάς».

Έπειτα δεν δίστασε να αποκαλύψει πως τώρα συνειδητοποιεί πόσο πολύ έλειπε από το σπίτι λόγω δουλειάς με αποτέλεσμα να μην έχει περάσει πολλές σημαντικές στιγμές με την οικογένεια του και την κόρη του, Ηρώ ενώ δεν άφησε και ασχολίαστα τα ριάλιτι.

Συγκεκριμένα, επισήμανε: «Θα μπορούσα να είχα κάνει λιγότερα πράγματα, δεν χρειαζόντουσαν όλα αυτά. Απολογήθηκα γι΄αυτό αργότερα και έκανα ολόκληρη κουβέντα για να μην της μένει μέσα της. Έγινε και δεν ξεγίνεται αλλά δεν μας φοβίζει πια».

Τέλος, η Ναταλία Τσαλίκη εξομολογήθηκε πως: «Δεν μας έρχονται τα πράγματα πάντα όπως θέλουμε. Και εμείς βιώσαμε δυσκολίες, κρίσεις, κόντρες. Φυσικά και θα ήθελα να είναι πιο κοντά ο Γιάννης. Και εγώ σίγουρα έχω κάνει πράγματα που έχουν ενοχλήσει την Ηρώ. Το θέμα είναι να τα αναγνωρίζουμε και να ζητάμε συγγνώμη… Τι θα μου έλειπε; Η αλήθεια του. Είναι το παν. Είτε με στεναχωρεί, είτε μου αρέσει, είτε όχι. Και φυσικά… τον αγαπώ. Να τα λέμε και αυτά…».

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα με την κοινή συνέντευξη του Γιάννη Μπέζου και της Ναταλίας Τσαλίκη: