Ξαφνική εγκυμοσύνη στο Buckingham - Σε πελάγη ευτυχίας η Βασίλισσα Ελισάβετ

Θα αποκτήσει κι άλλο δισέγγονο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξαφνική εγκυμοσύνη στο Buckingham - Σε πελάγη ευτυχίας η Βασίλισσα Ελισάβετ

Σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας φαίνεται πως πλέει τις τελευταίες μέρες η Βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία έμαθε για μία ξαφνική εγκυμοσύνη που προέκυψε στο Buckingham, σε ένα από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, σκορπώντας την ευτυχία.

Πολλά μπορεί να έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό για την εγκυμοσύνη της Kate Middleton - δείτε εδώ τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει, ωστόσο όπως φαίνεται τα ευχάριστα νέα για την οικογένεια ήρθαν από αλλού.

Συγκεκριμένα, η εγγονή της Βασίλισσας, και κόρη της πριγκίπισσας Άννας, Ζάρα και ο σύζυγός της, Μάικ περιμένουν το τρίτο τους παιδάκι. «Ήταν μια καλή εβδομάδα για μένα, είχαμε έναν υπέρηχο την περασμένη εβδομάδα - το τρίτο Tindall είναι στο δρόμο», δήλωσε ο Μάικ.

Το ζευγάρι είναι ήδη γονείς σε δύο κόρες: τη Mia Grace, 6 ετών και τη Lena Elizabeth, 2 ετών. «Δεν είμαστε σίγουροι για το τι να κάνουμε», συνέχισε ο Μάικ. «Θα ήθελα ένα αγόρι αυτή τη φορά. Έχω δύο κορίτσια. Θα ήθελα ένα αγόρι, αλλά θα το λατρέψω οτιδήποτε και αν είναι, είτε πρόκειται για αγόρι, είτε για κορίτσι, αλλά παρακαλώ να είναι αγόρι».

Στη συνέχεια πρόσθεσε χαριτολογώντας ότι εξετάζουν τα ονόματα του 2020 «Covey ή Covina» μετά τον κορωνοϊο.

Έκτακτη απόφαση του Buckingham για την Βασίλισσα Ελισάβετ και τον Φίλιππου λόγω κορωνοϊού

Η Βρετανία ενέκρινε το εμβόλιο Pfizer και όλα οδεύουν προς την προετοιμασία για τον εμβολιασμό όλης της χώρας με προτεραιότητα όσους είναι άνω των 80 συμπεριλαμβανομένου την βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Φίλιππο.

Η 94χρονη βασίλισσα και ο σύζυγός της πρίγκιπας Φίλιππος, 99 ετών, θα εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού και οι δύο κατά προτεραιότητα καθώς η ηλικία τους απαιτεί άμεσα αυτή την κίνηση. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως το ζευγάρι δεν θα εμβολιαστεί λόγο θέσης και προνομίων αλλά καθαρά λόγω ηλικίας.

Το βασιλικό ζεύγος μάλιστα θα δημοσιεύσει αυτή τη κινήση του ώστε να ενθαρρύνει και τον υπόλοιπο κόαμο να εμβολιαστεί.

Αυτός καθώς και στη Μεγάλη Βρετανία οι αρχές φοβούνται ότι οι αποκαλούμενοι αρνητές εμβολίων θα σπείρουν αμφιβολίες στον πληθυσμό. Θυμίζουμε πως την εποχή αυτή υπάρχει θύελλα αντιδράσεων για τη νέα σεζόν του The Crown που έχει ενοχλήσει σημαντικά το Buckingham.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ δεν έχουν απαντήσει ακόμη σχετικά με τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα.

Οι πρώτες δόσεις αναμένεται να ξεκινήσουν να χορηγούνται την Τρίτη, με την βρετανική Εθνική Υπηρεσία Υγείας (NHS) της Αγγλίας να δίνει προτεραιότητα στον εμβολιασμό ανθρώπων άνω των 80 ετών και των υγειονομικών.