Η Τσιμτσιλή αποκάλυψε στον αέρα του Happy Day την ερώτηση της κόρης της - «Μαμά.. πες μου αλήθεια..»

Την συγκίνησε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Τσιμτσιλή αποκάλυψε στον αέρα του Happy Day την ερώτηση της κόρης της - «Μαμά.. πες μου αλήθεια..»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Πέμπτης καλημέρισε με χαρά τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές του Happy Day και μετά από λίγο τους αποκάλυψε μια ερώτηση που έκανε η μικρή της κόρη.

Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε ότι είχε μια συζήτηση με τις κόρες της αναφορικά με τα Χριστούγεννα και τον.. Άγιο Βασίλη ενώ πριν λίγο καιρό στόλισαν όλοι μαζί το χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε χαρακτηριστικά:

«Φτάνουμε προς το τέλος αυτής της εβδομάδας. Ελπίζουμε να είσαστε πάρα πολύ καλά, να έχετε αισιοδοξία όσο γίνεται. Να σας πω κάτι; Όσο πλησιάζουμε προς τα Χριστούγεννα, λίγο πολύ σε παρασύρει αυτή τη κατάσταση, τα παιδάκια σου – αν έχεις μικρά παιδιά – που σου μιλάνε για τον Άγιο Βασίλη.

Χθες κοίταζε η μεγάλη μου κόρη το παράθυρο και μου έλεγε: “Μαμά πες μου αλήθεια, υπάρχει ο Άγιος Βασίλης;” και της λέω “εγώ που πίστευα στον Άγιο Βασίλη πάντα μου έφερνε δώρα”. Νομίζω η απάντηση αυτή ήταν αρκετή να την κάνει να συνεχίζει να πιστεύει στον Άγιο Βασίλη που υπάρχει. Εντάξει παιδάκια;».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξομολογείται για τον γιο της - «Μου πέταξε κάτω το κινητό και μου..»

ο πρωί της Πέμπτης η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε στην παρέα του Happy Day ένα απρόσμενο περιστατικό που συνέβη με τον γιο της.

Ειδικότερα, μετά την προβολή ενός βίντεο που αφορούσε τις καταστροφές των κινητών, η παρουσιάστρια το βρήκε αφορμή και εξομολογήθηκε ένα περιστατικό με τον γιο της κατά την διάρκεια των διακοπών τους.

Ο Γιαννάκης, όπως είπε η ίδια, της πέταξε το κινητό κάτω με αποτέλεσμα να σπάσει. Η Σταματίνα είπε χαρακτηριστικά: «Εμένα ο γιος μου το καλοκαίρι στην Πάρο ήμασταν σε ένα βόρειο χωριό όπου δεν έπιανε σήμα το καινούργιο κινητό που είχα πάρει και επειδή σταμάτησε να παίζει το παιδικό, το πέταξε κάτω και μου έσπασε την οθόνη».

Η παρουσιάστρια συνέχισε λέγοντας: «Δεν το ξαναέφτιαξα ποτέ, όταν άκουσα πόσο κοστίζει για να φτιάξεις την οθόνη».

Παρ' όλα αυτά, η σχέση της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τα παιδιά της είναι κάτι παραπάνω από καλή κάτι που επιβεβαιώνεται από το βίντεο που δημοσίευσε χθες βράδυ.

Στο συγκεκριμένο βίντεο βλέπουμε τις μικρές της κόρες, Νάγια και Μαίρη, να παίζουν μουσική με κάποια μουσικά όργανα, τη φλογέρα και ένα τυμπανάκι, και η παρουσιάστρια τους κάνει παρέα τραγουδώντας, κάτι που βλέπουμε πρώτη φορά!

η σταματίνα τσιμτσιλή παίζει με τις κόρες της