Στιγμές ευτυχίας για Μάρκο Σεφερλή - Έλενα Τσαβαλιά! Αποκαλύφθηκε με βίντεο

Χαρές για το ζευγάρι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για Μάρκο Σεφερλή - Έλενα Τσαβαλιά! Αποκαλύφθηκε με βίντεο

Στιγμές ευτυχίας στα επαγγελματικά τους περνάνε, η Έλενα Τσαβαλιά και ο Μάρκος Σεφερλής και αποκαλύφθηκε το νέο τους βήμα με ένα βίντεο στο Instagram.

Συγκεκριμένα, όπως έκαμνε γνωστό ο ηθοποιός, την κωμωδία «10 χρόνια γάμου», πλέον ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να την δει και online.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Μάρκος Σεφερλής μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους βίντεο ανακοινώνοντας:

«"10 ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΜΟΥ” Online Streaming στο sefflix

Μια κωμωδία για παντρεμένους, αλλά και… για όσους σκέφτονται να παντρευτούν! Με τον Μάρκο Τσαβαλιά και την Έλενα Σεφερλή

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου

Ώρα Έναρξης 9:00 μ.μ.

Σύντομα περισσότερες πληροφορίες για το online streaming!». Πριν λίγες ημέρες ωστόσο έμαθαν μερικά δυσάρεστα νέα.

Μάρκο Σεφερλής Έλενα Τσαβαλιά

Ευχάριστη είδηση για το ζεύγος Έλενα Τσαβαλιά και Μάρκος Σεφερλής - Ανακοινώθηκε

Η Έλενα Τσαβαλιά και ο Μάρκος Σεφερλής όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο στην εκπομπή Ευτυχείτε βρίσκονται πολύ κοντά σε μια νέα τηλεοπτική συμφωνία!

Για την ακρίβεια στο εν λόγο ρεπορτάζ αναφέρθηκε πως ο Μάρκος Σεφερλής μετά από συζητήσεις που έκανε με τον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1, δείχνει να πηγαίνει μπρος ολοταχώς για την μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου, έχοντας φυσικά στο πλευρό του την γυναίκα του, Έλενα Τσαβαλιά.

Να σημειωθεί πως τίποτα μέχρι στιγμής δεν είναι επίσημο, αφού ούτε το κανάλι έχει προβεί σε κάποια ανακοίνωση, αλλά οι πληροφορίες της εκπομπής Ευτυχείτε ανέφεραν πως είναι πολύ κοντά στο να κλειδώσει αυτή η συμφωνία. Κι αυτό ξέρετε τι σημαίνει έτσι; Θα τους δούμε απέναντι από την Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη, αφού κι αυτό το ζευγάρι θα ξεκινήσει στον ΣΚΑΙ με τα ίδια ακριβώς δεδομένα.

Μάθετε περισσότερα για το ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο: