Πετρούνιας - Μιλλούση: Επιστροφή στο σπίτι με το νεογέννητο μωράκι τους - Οι πρώτες τους δηλώσεις

Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πετρούνιας - Μιλλούση: Επιστροφή στο σπίτι με το νεογέννητο μωράκι τους - Οι πρώτες τους δηλώσεις

H Βασιλική Μιλλούση και ο Λεύτερης Πετρούνιας μόλις έφεραν στο κόσμο ένα υγιέστατο και αξιαγάπητο μωράκι και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Το ζευγάρι επέστρεψε στο σπίτι του και λίγο πριν έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

Η κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου τσάκωσε το αγαπημένο ζευγάρι έξω από το μαιευτήριο, δείτε εδώ τη πρώτη τους φωτογραφία, και ήταν φανερό ότι κανένας από τους δύο δεν μπορούσε να συγκρατήσει την χαρά του.

Η Βασιλική Μιλλούση είπε χαρακτηριστικά: «Δεύτερη φορά, διπλή χαρά. Την Πέμπτη γέννησα. Είχαμε και μια νοσηλεία 15 ημέρες πριν γιατί βιαζόταν λίγο η μικρούλα, αλλά ήμουν σε καλά χέρια, οπότε όλα πήγαν μια χαρά».

Αμέσως μετά, ο Λευτέρης Πετρούνιας ανέφερε: «Ήμουν μέσα στη γέννα. Ο γιατρός της Βασιλικής είναι πολύ δικός μας άνθρωπος είμαι τρισευτυχισμένος βασικά που βρέθηκα μέσα και το είδα όλο αυτό από πολύ κοντά».

«Αναρωτιόμαστε σε ποιον μοιάζει, το ίδιο είχε συμβεί και με την πρώτη μας κόρη» είπε στο τέλος η Βασιλική Μιλλούση.

Δείτε το ακόλουθο απόσπασμα

Βασιλική Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας: Συγκίνηση με την πρώτη φωτογραφία της μπέμπας τους

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας υποδέχθηκαν πριν από μερικές μέρες την μπέμπα τους και πριν λίγο ανέβασαν στο Instagram την πρώτη της φωτογραφία, προκαλώντας τη συγκίνηση στους διαδικτυακούς της φίλους.

Το αγαπημένο ζευγάρι μεγάλωσε ακόμα περισσότερο την οικογένειά του - δείτε εδώ πώς ανακοίνωσαν τη γέννηση της κόρης τους - και οι δυο τους δείχνουν να είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Η Βασιλική Μιλλούση ανέβασε πριν από λίγο μία νέα φωτογραφία της μικρής της μέσα από το μαιευτήριο.

«Pretty baby», έγραψε στη λεζάντα.

Βασιλική Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας κόρη

Χαρές στο σπίτι της Βασιλικής Μιλλούση και του Λευτέρη Πετρούνια - Η τρυφερή ανάρτηση

Μεγάλες χαρές βιώνουν σήμερα στο σπίτι τους η Βασιλική Μιλλούση και ο αγαπημένος της, Λευτέρης Πετρούνιας. Η κόρη τους έγινε ενός και η αγαπημένη της μανούλα αποφάσισε να της ευχηθεί δημόσια με την πιο τρυφερή ανάρτηση.

Το ζευγάρι είναι έτοιμο να υποδεχθεί και το δεύτερο παιδάκι του ωστόσο προς το παρόν γιορτάζει τα πρώτα γενέθλια της μικρής Σοφίας και οι δυο τους δείχνουν να είναι πολύ ευτυχισμένοι.

Αφού λοιπόν δέχθηκε τα χρόνια πολλά από τον νονό της, Χρήστο Μάστορα, η Βασιλική Μιλλούση αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά υπέροχα στιγμιότυπα από τον πρώτο χρόνο της Σοφίας στο σπίτι.