Η on air αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου - «Ερωτεύτηκα πρώτη φορά στα..»

Συγκινημένη η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η on air αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου - «Ερωτεύτηκα πρώτη φορά στα..»

Η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Πέμπτης αποκάλυψε στον αέρα του Ευτυχείτε την πρώτη της μεγάλη σχέση και την ηλικία στην οποία ερωτεύτηκε για πρώτη φορά.

Με αφορμή το απόσπασμα της Ζενεβιέβ που αποκάλυπτε τα ειδύλλια και τους έρωτες που λαμβάνουν μέρος στο σπίτι του φετινού GNTM 3, η παρουσιάστρια επέλεξε να μοιραστεί με τους τηλεθεατές και τους συνεργάτες της την πρώτη της μεγάλη σχέση ενώ έχει δηλώσει επίσης τι είναι αυτό που.. ξενερώνει τον σύντροφο της!

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε χαρακτηριστικά: “Θυμάμαι και εγώ τον πρώτο μου έρωτα, 21 ερωτεύτηκα πρώτη φορά. Εντάξει δεν είναι και πολλά χρόνια. Και την μεγάλη μου σχέση την θυμάμαι . Χάρη θυμάσαι την μεγάλη μου σχέση; Ο Χάρης ξέρει γιατί ήταν 8 χρονών, ο Χάρης είναι ο γιος της Ντόρας Πνευματικάτου, που ήταν παραγωγός. Για την μεγάλη μου σχέση τα θυμάται όλα ο Χάρης που πηγαίναμε μαζί.”

Συγκλονίζει η Καινούργιου με την on air αποκάλυψη της - «Κοίταξα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και..»

Η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Δευτέρας καλημέρισε τους τηλεθεατές της στο Ευτυχείτε και λίγο αργότερα έκανε on air μια αποκάλυψη για το.. σώμα της.

Η παρουσιάστρια παρέα με τον Χάρη Λεμπιδάκη ξεκίνησαν το ρεπορτάζ και την συζήτηση τους πάνω σε διάφορα θέματα της επικαιρότητας ενώ πριν λίγες μέρες η Κατερίνα έκανε το απίστευτο στον αέρα της εκπομπής!

Ορμώμενος από το θέμα που είχαν ανοίξει, ο Χάρης ρώτησε την παρουσιάστρια άμα ήταν ωραία τα γλυκά του Φίλιππου με την Κατερίνα Καινούργιου να εξομολογείται τόσο στον ίδιο όσο και στους τηλεθεατές της μια διαπίστωση για το σώμα της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια επισήμανε: «Ο Φίλιππος μου έφερε 8 διαφορετικές πάστες. Έφαγα του σκασμού και κοίταξα τον εαυτό μου στον καθρέφτη χθες και για πρώτη φορά συνειδητοποίησα ότι έχω κάνει κυτταρίτιδες, μπούτια. Πρέπει λίγο μαζευτώ γιατί λίγο με την καραντίνα έχω φάει αρκετά».