Η Αννίτα Πάνια "έσπασε" τη σιωπή της για το OPENtv - «Στοιχεία της εκπομπής δεν επιτρέπουν...»

Όσα είπε για τα νούμερα που σημειώνει σε τηλεθέαση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Αννίτα Πάνια

Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” η Αννίτα Πάνια σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη, μίλησε για την εκπομπή της «Αννίτα Κοίτα» που προβάλλεται στο OPENtv.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει, αντιμετωπίζοντας με χιούμορ τα χαμηλά ποσοστά.

«Ο Βλάσσης Μπονάτσος είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες προσωπικότητες που γνώρισα ποτέ και που αγάπησα πολύ σαν άνθρωπο, ο πιο γνήσιος άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ», είπε αρχικά.

«Κατά καιρούς μου έχουν γίνει προτάσεις για κάτι διαφορετικό, όμως αυτό τα σαββατοκύριακο είναι εκεί πάντα και για μένα πάντα αποτελεί προτεραιότητα.

Κάποια στοιχεία της εκπομπής δεν μας επιτρέπουν να έχουμε το αποτέλεσμα που θα θέλαμε σε νούμερα τηλεθέασης γιατί νομίζω ότι κάνει κανείς τηλεόραση τον ενδιαφέρει αυτό έτσι κι αλλιώς.

Φυσικά κοιτάζω τα νούμερα, με κοιτάζουν κι αυτά, κοιτάζουμε ο ένας τον άλλον και λέμε… καλύτερα να μην κοιταζόμαστε φέτος», είπε η Αννίτα Πάνια για την εκπομπή της.

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό και ποιος είναι ο «Αντώνης» από το γνωστό... «Αντώνη αγάπη μου έλα πάρε με από δω». Δείτε φωτογραφία του.

Αννίτα Πάνια: Έφυγε από την εκπομπή της στο OPENtv και την "άδειασε" - «Ήταν ένα αστείο που...»

Πρώην συνεργάτιδα της Αννίτας Πάνια, μπορεί να έφυγε από την εκπομπή της «Αννίτα Κοίτα», ωστόσο δεν δίστασε να την "αδειάσει" λέγοντας πως δεν θα το έκανε ξανά.

Ο λόγος για την Ιωάννα Σουλιώτη, η οποία μίλησε στο Happy Day, για την προσωπική της ζωή, τη συνεργασία της με την παρουσιάστρια, αλλά και για την απόφαση να σταματήσει να τρώει κρέας.

«Προτιμώ να παραμορφωθώ από τη βαρύτητα του χρόνου παρά από το φούσκωμα της ματαιοδοξίας μου. Προσέχω τη διατροφή μου, τρώω τα πάντα εκτός από κρέας. Έκανα διατροφή, γιόγκα και διαλογισμό και ήμουν σε τρομερή διάθεση.

Όταν έφαγα κρέας άρχισα να κλαίω, μου χάλασε η διάθεση. Ο οργανισμός μου ήταν πολύ “καθαρός” από τοξίνες και πήρα κάποιες από το ζωάκι που έφαγα. Το κρέας δεν έχει τίποτα θρεπτικό να δώσει. Τρώω όμως ψαράκι. Ότι περπατάει δεν το τρώμε. Θα ξαναέκανα το “Housewives”. Σε σχέση με αυτά που κυκλοφορούν τώρα, εμείς ήμασταν παρθεναγωγείο.

Αννίτα Πάνια Αννίτα Κοίτα Ιωάννα Σουλιώτη

Στην Αννίτα Πάνια ήταν ένα αστείο που περάσαμε ωραία, αλλά δεν θα το ξαναέκανα. Αν τύχει να παντρευτώ ξανά, έτυχε. Αν δεν τύχει, ακόμα καλύτερα. Είμαι ελεύθερη και ωραία αυτή την περίοδο. Με φλερτάρουν από παντού», είπε η Ιωάννα Σουλιώτη.

Να πούμε πως όταν η Αννίτα Πάνια δεν έχει υποχρεώσεις με την εκπομπή της, λατρεύει να περνάει χρόνο με τον Νίκο Καρβέλα και τον σύντροφο της.