"Άδειασμα" Ουγγαρέζου σε Δανάη Μπάρκα - Ιωάννα Μάλεσκου: «Βάζουν στολή πριν βγουν...»

Το σχόλιο "φωτιά" για της παρουσιάστριες που θα συζητηθεί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Ένα απίστευτο "άδειασμα" στην Δανάη Μπάρκα και την Ιωάννα Μαλέσκου έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σήμερα 10/12 το πρωί στο Πρωινό, το οποίο σίγουρα θα συζητηθεί.

Αφορμή στάθηκα η συνέντευξη του Νίκου Μουτσινά στον Fipster και και όσα δήλωσε για τις νέες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης.

Με το που προβλήθηκε λοιπόν το απόσπασμα στην εκπομπή, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, μίλησε για την Ιωάννα Μαλέσκου, την Δανάη Μπάρκα και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Αυτά είπε ο Ουγγαρέζος για Δάναη Μπάρκα και Ιωάννα Μαλέσκου

«Θεωρώ αυτή που δεν φιλτράρει τη συμπεριφορά της, η πιο πηγαία και ειλικρινής είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Δεν την νοιάζει, είναι ο εαυτός της. Θεωρώ ότι η Ιωάννα Μαλέσκου βάζει μια στολή πριν βγει στο πλατό, είναι άλλος άνθρωπος εκτός και η Δανάη Μπάρκα το ίδιο», ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Μιας και μιλάνε για την Ιωάννα Μαλέσκου, να πούμε πως χθες, έκανε μια πολύ συγκινητική αποκάλυψη για τους γονείς της.

Έκρηξη στον αέρα του Love it από την Μαλέσκου: "Εγώ αυτά στη ζωή μου δεν τα ανέχομαι!"

Δεν μάσησε τα λόγια της η Ιωάννα Μαλέσκου στον αέρα του Love it όταν έπαιξε το θέμα του Big Brother με τον Δημήτρη Κεχαγιά που βγήκε εκτός ορίων και απείλησε τον Χρήστο Βαρουξή.

Αφού έπαιξαν τα πλάνα και στο συνέχει ο Big Brother έδωσε ποινή στον παίκτη θέτοντας τον κατευθείαν υποψήφιο προς αποχώρηση, η Ιωάννα Μαλέσκου πήρε τον λόγο και έδωσε την δική της οπτική χωρίς να αφήσει περιθώρια συζήτησής.

«Αρχικά θεωρώ απαράδεκτο να παρακολουθώ ανθρώπους, είτε γυναίκες, είτε άνδρες, να υποδαυλίζουν καταστάσεις και ανθρώπους και ανθρώπους που είναι σε μια ένταση να τους τσιγκλάνε. Αναφέρομαι στη Σοφία. Από την άλλη θεωρώ απαράδεκτο και αδιανόητο, να μιλάει όπως ακούσαμε ο Κεχαγιάς, με αυτόν τον τρόπο και με τη μορφή απειλών. Τι είναι αυτά τα πράγματα; Εγώ δε μπορούσα να ακούω. Δε μπορώ όχι να τον δικαιολογήσω…

Και θυμό να έχεις αυτό που είδα, όχι μόνο δεν άντεχα να το παρακολουθώ, όχι απλά από το λεξιλόγιο που χρησιμοποιούσε… Από τον τρόπο και το αιμοβόρικο, ότι έχω αποφασίσει να κάνω αυτό γιατί μπορώ. Αυτά εγώ στη ζωή μου γενικά δε τα ανέχομαι. Ήταν… Πως είναι οι νταήδες; Εγώ αυτό ένιωσα. Και η διάθεση να υποβαθμίσει με τον απαξιωτικό τρόπο. Το δικηγορέσσα» είπε, μεταξύ άλλων, η Ιωάννα Μαλέσκου. Δείτε τη στιγμή που ο Μεγάλος Αδερφός δίνει την ποινή.