Τα 3 πρόσωπα «φωτιά» που προσπαθεί να κλείσει ο Ρέμος για το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο MEGA

Δεν φαντάζεστε ποιοι είναι!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τα 3 πρόσωπα «φωτιά» που προσπαθεί να κλείσει ο Ρέμος για το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο MEGA

Ο Αντώνης Ρέμος πρόκειται να μας κρατήσει συντροφιά το βράδυ της Πρωτοχρονιάς καθώς ετοιμάζει ένα πρωτότυπο και εντυπωσιακό ρεβεγιόν στο MEGA. Ποια πρόσωπα, ωστόσο, προσπαθεί να κλείσει;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Φωλιάς των Κου Κου, ο σπουδαίος τραγουδιστής έχει έρθει σε επαφή και επικοινωνία με τρανταχτά ονόματα της σόου μπιζ, χωρίς όμως να έχει καταφέρει ακόμη να λάβει μια θετική και οριστική απάντηση.

Η πρώτη που δέχτηκε πρόταση αλλά μάλλον αρνήθηκε ήταν η Ρούλα Κορομηλά ενώ το δεύτερο πρόσωπο που προσέγγισε ο Αντώνης Ρέμος ήταν ο Πύρρος Δήμας, ο οποίος όμως δεν έχει δώσει ακόμα μια επίσημη απάντηση δεν έχει απαντήσει επισήμως για τη συμμετοχή του στην εκπομπή.

Το τρίτο πρόσωπο το οποίο δέχτηκε πρόταση είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης για τον οποίο ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν θα δεχτεί ή αρνηθεί. Το σίγουρο, όμως, είναι ότι με την Νατάσα Θεοδωρίδου πρόκειται να κάνουμε ρεβεγιόν Χριστουγέννων!

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα

Αντώνης Ρέμος: Δεν φαντάζεσαι με ποιους βγήκε για βόλτα με το ποδήλατο

Βόλτα με το ποδήλατο βγήκε ο Αντώνης Ρέμος, που είχε ωστόσο μαζί του και παρέα. Δεν φαντάζεσαι με ποιους πήραν μαζί τους δρόμους και έκαναν ποδηλατάδα.

Ο φωτογραφικός φακός έκανε "τσακωτό" τον Αντώνη Ρέμο, που βγήκε για λίγο από το σπίτι. Η μετακίνησή του είχε να κάνει με την άσκηση, ωστόσο ο τραγουδιστής δεν ήταν μόνος αφού είχε και παρέα. όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν ο τραγουδιστής ήταν στο Καβούρι μαζί με τον Στέλιο Τσακίρη, αλλά και τον Κώστα Πηλαδάκη.

Οι τρεις τους λοιπόν την Πέμπτη (οπότε και τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες) πήραν τα ποδήλατά τους και έκαναν έναν γύρο στην περιοχή. Μάλιστα μοιάζουν αρκετά ευδιάθετοι και φαίνεται να απόλαυσαν ιδιαίτερα την βόλτα τους.

Ο γνωστός τραγουδιστής, που μας ράγισε την καρδιά με τα όσα είπε για τον Βαρδή, πήρε λοιπόν τα φιλαράκια του και έκαναν την γυμναστική της, αλλά και την βόλτα τους ταυτόχρονα. Άλλωστε ο καιρός είναι ιδανικός για λίγο άσκηση με το ποδήλατο.

Αντώνης Ρέμος - Στέλιος Τσακίρης - Κώστας Πηλαδάκης με ποδήλατα

Αντώνης Ρέμος με ποδήλατο

Αντώνης Ρέμος - Στέλιος Τσακίρης - Κώστας Πηλαδάκης