Ατύχημα για την Kate Middleton - Τι συνέβη;

Ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ατύχημα για την Kate Middleton - Τι συνέβη;

Η Kate Middleton βρίσκεται σε περιοδεία στη Μεγάλη Βρετανία μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο William, ωστόσο στην πιο πρόσφατη εμφάνισή της είχε ένα μικρό και συνάμα ξεκαρδιστικό ατύχημα που την έκανε να ξεσπάσει σε γέλια.

Το αγαπημένο ζευγάρι ετοιμάζεται σιγά σιγά να αναλάβει τα ηνία της βασιλικής οικογένειας αφού πλέον είναι θέμα χρόνου να περάσει ο θρόνος στον πρωτότοκο γιο του Καρόλου, δεδομένου ότι ο πρίγκιπας της Ουαλίας βρίσκεται πλέον σε προχωρημένη ηλικία.

Οι δυο τους βρέθηκαν στο Berwick-upon-Tweed σε ένα σχολείο που ο δούκας και η δούκισσα εμφανίστηκαν για να αναγνωρίσουν το ανεκτίμητο έργο των εκπαιδευτικών, συμπεριλαμβανομένων των προσπαθειών τους να κρατήσουν τα σχολεία ανοιχτά για ευάλωτα παιδιά και τα παιδιά των βασικών εργαζομένων μέσω της πανδημίας και πώς παρείχαν διαδικτυακή μάθηση σε μαθητές στο σπίτι.

Εκεί έψησαν ζαχαρωτά μαζί και κάποια στιγμή η Kate Middleton έμπλεξε κατά λάθος τα χέρια της πάνω τους και κόλλησε τα γάντια της. Μόλις κατάλαβε τι έγινε τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της ξέσπασαν σε γέλια. Δείτε εδώ το υπέροχο τραίνο με το οποίο κάνουν την περιοδεία.

Kate Middleton ατύχημα

Σάλος με την Kate Middleton και τον William - Σε αναστάτωση 2 χώρες εξαιτίας τους

Σάλο έχει προκαλέσει η τριήμερη περιοδεία της Kate Middleton και του πρίγκιπα William, στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Σκωτία και την Ουαλία. Τόσο η πρωθυπουργός της Σκωτίας αλλά και ο υπουργός Υγείας της Ουαλίας βρίσκονται σε αναστάτωση.

Η Σκωτσέζα ηγέτης Νίκολα Στάρτζεον αποκάλυψε σε καθημερινή ενημέρωση χθες ότι η κυβέρνηση της είχε υπενθυμίσει στο παλάτι τους αυστηρούς περιορισμούς λόγω κορωνοϊού, πριν από την περιοδεία ενίσχυσης του ηθικού του ζευγαριού.

Και σήμερα, ένας βουλευτής των Τόρηδων καταφέρθηκε εναντίον της Στάρτζεον λέγοντας πως η υπενθύμισή της ήταν «ανόητη» και «αγενής» και κάποιος άλλος την περιέγραψε ως «λυπητερή» , την ώρα που ένας Σκωτσέζος επιστήμονας κάλεσε την αστυνομία να εξετάσει την επίσκεψη, θέτοντας ερωτήματα σχετικά με το εάν έχουν παραβιάσει την απαγόρευση ταξιδιών στην χώρα.

Να πούμε ωστόσο πως το ταξίδι αυτό είναι πολλών... καρατίων. Το βασιλικό τρένο είναι διακοσμημένο με χρυσό και έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.