Τα «καρφιά» του Τρύφωνα μετά την αποχώρηση του από το J2US - «Για το ότι έφυγα φταίει η..»

Τα είπε όλα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τα «καρφιά» του Τρύφωνα μετά την αποχώρηση του από το J2US - «Για το ότι έφυγα φταίει η..»

Ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Έφη Σαρρή ήταν το ζευγάρι που αποχώρησε το περασμένο Σάββατο από το J2US καθώς οι τελευταίες τους εμφανίσεις δεν ήταν και οι καλύτερες. Ο γνωστός κομμωτής αποκάλυψε τον λόγο που πιστεύει που έφταιγε για την αποχώρηση τους.

Η κάμερα του Πρωινού και συγκεκριμένα η Βασιλική Μπασιούρη τσάκωσε τον Τρύφωνα ο οποίος απάντησε στις ερωτήσεις της άρον άρον.

Αναφορικά με την αποχώρησή του, ο Τρύφωνας ανέφερε: “Για το ότι έφυγα από το J2US φταίει η φωνή μου, τι άλλο; Αγαπώ την Έφη Σαρρή και οι δύο μπερδευτήκαμε”. Μάλιστα, η Σαρρή πόζαρε γυμνή μπροστά από το τζάκι άφησε κάγκελο τον Τρύφωνα!

Παράλληλα, μίλησε για την σχέση του με τον Νίκο Κοκλώνη και είπε χαρακτηριστικά: “Τον Νίκο Κοκλώνη τον λατρεύω, είναι ο καλύτερός μου φίλος”.

Τέλος, η δημοσιογράφος ρώτησε τον κομμωτή αν έχει δεχτεί κάποια άλλη πρόταση αλλά αυτός απέφυγε να απαντήσει.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα

Τρύφωνας Σαμαράς: Ξέσπασε για τις κατηγορίες ότι έχει "πλάτες" τον Νίκο Κοκλώνη - "Φέρνω νούμερα, δεν έχω ανάγκη..."

Τον τελευταίο καιρό ακούγεται αρκετά πως ο Τρύφωνας Σαμαράς βρίσκεται στην τηλεόραση και τον βλέπουμε σε αρκετές τηλεοπτικές παραγωγές επειδή είναι πολύ καλός φίλος του Νίκου Κοκλώνη. Ο ίδιος απάντησε μέσα από το Happy Day αυτές τις κατηγορίες υπερασπιζόμενος τον εαυτό του.

«Νομίζω ότι είναι πολύ άκομψο να λέγεται ότι εγώ υπάρχω στην ελληνική τηλεόραση επειδή είμαι φίλος του Κοκλώνη. Ίσα ίσα ο Νίκος δεν με ακούει ποτέ, το λέω και γενικά σε φίλους μου. Δεν έχω ανάγκη κανέναν Κοκλώνη γιατί έχω αποδείξει ποιος είμαι.

Εγώ γενικά δεν ανακατεύομαι. Εγώ αυτό που είπα ήταν, όταν μου απευθύνθηκε η κυρία Καμπουρέλη, της εξήγησα ότι “Τέτα μου, εδώ πέρα είμαι εγώ υπεύθυνος, δεν μπορείς να μου πεις… εγώ τη δουλειά μου κι εσύ τη δική σου”, έπρεπε να την κατευθύνω εγώ. Εγώ με την Τέτα δεν έχω κάτι. Δεν θα έλεγα για τον εαυτό μου ότι είμαι σταρ. Ο καθένας τι αποκαλεί τον εαυτό του, δεν ξέρω. Χαμός έχει επικρατήσει και με Σαμαρά - Σαρρή.

Εγώ έχω αποδείξει ποιος είμαι, δεν χρειάζομαι κανέναν Κοκλώνη να με υποστηρίξει. Είμαι εδώ πέρα γιατί με θέλουν και φέρνω νούμερα στο κανάλι. Δεν είναι επειδή είναι φίλος μου ο Κοκλώνης», είπε ο Τρύφωνας Σαμαράς.