Ο Τρύφωνας Σαμαράς έμεινε «κάγκελο» με την γυμνή φωτογραφία της Σαρρή - «Την είδα και...»

Έπαθε σοκ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο Τρύφωνας Σαμαράς έμεινε «κάγκελο» με την γυμνή φωτογραφία της Σαρρή - «Την είδα και...»

Ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Έφη Σαρρή είναι ένα νέο τηλεοπτικό ζευγάρι που ξέρει σε κάθε εμφάνιση τους, είτε στο J2US, είτε γενικά, να προκαλεί και να σχολιάζεται καθώς υπάρχει μεταξύ τους μια σχέση αγάπης μίσους. Η δεύτερη, μάλιστα, δημοσίευσε μια γυμνή της φωτογραφία, αφήνοντας τον κομμωτή κάγκελο!

Ειδικότερα, η Έφη Σαρρή ανέβασε πριν δύο μέρες μια φωτογραφία στο instagram, στην οποία απεικονίζεται γυμνή μπροστά από ένα τζάκι.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς ήταν ένας από τους πολλούς που δεν άφησε φυσικά ασχολίαστη την συγκεκριμένα φωτογραφία και μάλιστα ο χαρακτηρισμός του ήταν το κάτι άλλο:

«Τη φωτογραφία την έβγαλα στο τζάκι μου. Μου άρεσε και το έκανα, πυροβολήστε με... Την είδα και μου βγήκε το μάτι. Όταν έχεις τέτοιο κορμί σε αυτή την ηλικία πρέπει να το επιδεικνύεις» είπε ο γνωστός κομμωτής.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς «στόλισε» την Έφη Σαρρή - «Αν έχει τόσο μεγάλο πρόβλημα μαζί μου...»

Λίγο μετά το live του J2US, ο Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και δε δίστασε να «στολίσει» την Έφη Σαρρή για τη συνεργασία του ξεκαθαρίζοντας πως μπορεί να φύγει από τo show αν έχει τόσο μεγάλο πρόβλημα μαζί του.

Η εμφάνισή τους σήκωσε για ακόμα μία φορά θύελλα αντιδράσεων, αν και κατάφεραν να αποσπάσουν και ένα δεκάρι από την κριτική επιτροπή - δείτε εδώ.

Η συνεργασία τους ωστόσο φαίνεται πως δεν είναι η καλύτερη, κάτι που ανέλυσε ο Τρύφωνας Σαμαράς στις δηλώσεις του.

«Εκνευρίστηκε η Έφη. Η Έφη γενικά είναι δύσκολος χαρακτήρας, ότι πάω να κάνω βρίσκει κάτι να μου την πει. Δεν ξέρω αν θα τα βρω ή όχι. Δεν ξέρω αν θα μείνω στο Just μέχρι τέλους. Μπορεί να έρθει και η Πηγή Δεβετζή, δεν ξέρω. Οι πρόβες είναι πολύ δύσκολο να γίνουν γιατί η Έφη είναι στο σπίτι της, εγώ είμαι στο δικό μου. Τηλεφωνικώς.

Στο τέλος μπορεί να φύγω, να κάνει με την Πηγή να τελειώνουμε, αν έχει τέτοιο πρόβλημα μαζί μου. Η Έφη είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ και θαυμάζω αλλά ο χαρακτήρας της κάνει να υπάρχει όλο αυτό το πράγμα. Εγώ με την Χαρά δεν είχα κανένα πρόβλημα. Η Χαρά είναι άγιος άνθρωπος και η Έφη έχει αυτό το τσαγανό», είπε ο Τρύφωνας Σαμαράς.