Έφη Σαρρή: Πόζαρε γυμνή στο στολισμένο της σαλόνι - Χαμός στο instagram

Σούσουρο στο προφίλ της!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έφη Σαρρή: Πόζαρε γυμνή στο στολισμένο της σαλόνι - Χαμός στο instagram

Δεν σταματά να εκπλήσσει η Έφη Σαρρή και αυτή τη φορά "σούσουρο" έγινε στο instagram με τη φωτογραφία που ανέβασε και έκανε πανικό.

Η τραγουδίστρια λίγο πριν το Live του J2US ανέβασε δύο αποκαλυπτικές της φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό. Στέκεται topless μπροστά από το στολισμένο της σαλόνι χωρίς καμία συστολή.

Για να δούμε, θα σχολιαστεί το συγκεκριμένο γεγονός από τον Νίκο Κοκλώνη το βράδυ του Σαββάτου στο show?Δείτε εδώ το ξέσπασμα της Έφης Σαρρή.

έφη σαρρή topless
έφη σαρρή γυμνή

Έφη Σαρρή: «Αδειάζει» ξανά την Δέσποινα Βανδή - «Δεν μου λέει καλησπέρα»

Η Έφη Σαρρή μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Ευτυχείτε και δε δίστασε να «αδειάσει» για ακόμα μία φορά τη Δέσποινα Βανδή για τη στάση που κρατάει απέναντί της στο J2US, ξεκαθαρίζοντας πως δεν της λέει ούτε καλησπέρα.

Το Σάββατο η Βίκυ Σταυροπούλου καλησπέρισε την Έφη Σαρρή και εκείνη της είπε «Επιτέλους κάποιος μου λέει καλησπέρα», αναφερόμενη προφανώς στη Δέσποινα Βανδή.

Σήμερα, η τραγουδίστρια ξεκαθάρισε πως η Δέσποινα Βανδή δεν της μιλάει καν όταν τη βλέπει στο στούντιο ενώ από τη μεριά του, ο Τρύφωνας Σαμαράς σχολίασε πως πάντα απευθύνεται μόνο σε εκείνον ενώ σε όλα τα άλλα ζευγάρια μιλάει στον πληθυντικό. Θέμα με τις δύο κυρίες βέβαια είχε δημιουργηθεί και μετά το πρώτο live του J2US.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς «στόλισε» την Έφη Σαρρή - «Αν έχει τόσο μεγάλο πρόβλημα μαζί μου...»

Λίγο μετά το live του J2US, ο Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και δε δίστασε να «στολίσει» την Έφη Σαρρή για τη συνεργασία του ξεκαθαρίζοντας πως μπορεί να φύγει από τo show αν έχει τόσο μεγάλο πρόβλημα μαζί του.

Η εμφάνισή τους σήκωσε για ακόμα μία φορά θύελλα αντιδράσεων, αν και κατάφεραν να αποσπάσουν και ένα δεκάρι από την κριτική επιτροπή - δείτε εδώ.

Η συνεργασία τους ωστόσο φαίνεται πως δεν είναι η καλύτερη, κάτι που ανέλυσε ο Τρύφωνας Σαμαράς στις δηλώσεις του.

«Εκνευρίστηκε η Έφη. Η Έφη γενικά είναι δύσκολος χαρακτήρας, ότι πάω να κάνω βρίσκει κάτι να μου την πει. Δεν ξέρω αν θα τα βρω ή όχι. Δεν ξέρω αν θα μείνω στο Just μέχρι τέλους. Μπορεί να έρθει και η Πηγή Δεβετζή, δεν ξέρω. Οι πρόβες είναι πολύ δύσκολο να γίνουν γιατί η Έφη είναι στο σπίτι της, εγώ είμαι στο δικό μου. Τηλεφωνικώς.

Στο τέλος μπορεί να φύγω, να κάνει με την Πηγή να τελειώνουμε, αν έχει τέτοιο πρόβλημα μαζί μου. Η Έφη είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ και θαυμάζω αλλά ο χαρακτήρας της κάνει να υπάρχει όλο αυτό το πράγμα. Εγώ με την Χαρά δεν είχα κανένα πρόβλημα. Η Χαρά είναι άγιος άνθρωπος και η Έφη έχει αυτό το τσαγανό», είπε ο Τρύφωνας Σαμαράς.