Δεύτερο χειρουργείο για την Έρρικα Πρεζεράκου - «Είναι κάποιες ημέρες που...»

Όσα αποκάλυψε για την υγεία της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δεύτερο χειρουργείο για την Έρρικα Πρεζεράκου - «Είναι κάποιες ημέρες που...»

Στην εφημερίδα “ON time” και τη Σάσα Σταμάτη μίλησε η Έρρικα Πρεζεράκου, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως θα κάνει δεύτερο χειρουργείο στο χέρι της λόγω του ατυχήματος που είχε.

Η αθλήτρια είχε το καλοκαίρι, όταν κατά τη διάρκεια των διακοπών της και ενώ βρισκόταν σε σκάφος στη θάλασσα, έπεσε και η προπέλα του ταχύπλοου την χτύπησε σε στο δεξί της χέρι.

Πότε θα κάνει το δεύτερο χειρουργείο η Έρρικα Πρεζεράκου;

Σε τι κατάσταση είσαι με την υγεία σου;

Κάνω καθημερινά φυσικοθεραπείες 3 ώρες, αλλά το χέρι μου έχει πολλή δουλειά ακόμα. Οπότε, τον Φεβρουάριο θα γίνει και άλλο ένα χειρουργείο.

Από πού αντλείς δύναμη;

Πραγματικά δεν ξέρω, δεν έχω απάντηση γι’ αυτό. Είναι κάποιες ημέρες που είμαι καλά και κάποιες άλλες που δεν είμαι.

Στην εφημερίδα μάλιστα, αποκάλυψε και όλες τις τελευταίες εξελίξεις με την υγεία της ανιψιάς της.

Έρρικα Πρεζεράκου: Έβαλε τα κλάματα στον αέρα του OPEN - «Είναι πολύ επιθετική μορφή καρκίνου και...»

Η Έρρικα Πρεζεράκου εμφανίστηκε χθες το βράδυ 14/11 στον αέρα του OPEN και στην έναρξη του Just the 2 of us, όπου συγκλόνισε με την εξομολόγηση της για την ανιψιά της. Όπως είπε δίνει μάχη με μια πολύ επιθετική μορφή καρκίνου και ευχαριστεί όσους βοήθησαν να μεταφερθεί στο εξωτερικό.

Ανάμεσα μάλιστα, στους ανθρώπους που έδωσαν την βοήθεια τους, ήταν και ο Νίκος Κοκλώνης που έδωσε στην οικογένεια της μικρής 5.000€

«Σας αγαπώ πολύ και με συγκινήσατε με αυτά που λέγατε. Θέλω να σε ευχαριστήσω προσωπικά που έδωσες το ποσό των 5.000 ευρώ για την Αναστασία. Το έχουμε πολύ ανάγκη.

Θέλω να ευχαριστήσω και όλο τον κόσμο που έχει αγκαλιάσει την Αναστασία σαν να είναι δικό του παιδί. Είναι πολύ δύσκολο αυτό που συμβαίνει γιατί πρόκειται για μια πολύ επιθετική μορφή καρκίνου, αλλά αυτή τη στιγμή νιώθω ότι όλοι της δίνουμε τη δυνατότητα να δώσει τη μάχη της. Αλλά δίνουμε τη δυνατότητα στην Αναστασία να δώσει τη δική της μάχη. Ελπίζω να γίνει το θαύμα και να γυρίσει υγιής πίσω» είπε, μεταξύ άλλων, με δάκρυα στα μάτια η Έρρικα Πρεζεράκου.