«Ράγισε καρδιές» η Έρρικα Πρεζεράκου για την ανιψιά της - «Κάποιες μέρες δεν είναι καλά...»

Συγκλόνισε με τα λόγια της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ράγισε καρδιές» η Έρρικα Πρεζεράκου για την ανιψιά της - «Κάποιες μέρες δεν είναι καλά...»

Η Έρρικα Πρεζεράκου μίλησε στην εφημερίδα On Time και στη Σάσα Σταμάτη και για ακόμα μία φορά «ράγισε καρδιές» με την εξομολόγησή της για την ανιψιά της, η οποία βρίσκεται ακόμα σε στάδιο της θεραπείας της και κάποιες μέρες δεν είναι καλά.

Η αθλήτρια και η οικογένειά της, ζουν ένα «Γολγοθά» τους τελευταίους μήνες όσο η μικρή Αναστασία βρίσκεται στην Αμερική και δίνει μάχη με μια σπάνια και επιθετική μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο - δείτε εδώ την ανάρτησή της που συγκλόνισε.

Αυτά είπε η Έρρικα Πρεζεράκου για την υγεία της ανιψιάς της

Η κατάσταση της υγείας της ανιψιάς σου πώς εξελίσσεται;

Περιμένουμε σε 20 μέρες τη μαγνητική. Το παιδάκι κάποιες μέρες είναι καλά, κάποιες άλλες δεν είναι. Αλλά αυτό είναι αναμενόμενο, γιατί μπορεί να είναι από τα φάρμακα. Είμαστε σε μια αναμονή.

Θέλεις να κάνεις κάποια έκκληση στον κόσμο για την μικρούλα;

Για προσευχή. Το μόνο που ζητάμε είναι προσευχή. Κι εμείς κάθε εβδομάδα κάνουμε ομαδική προσευχή. Αν βρεθούν οπουδήποτε σε μια εκκλησία, ας κάνουν μια προσευχή γιατί αυτό ανταποκρίνεται πάρα πολύ όταν γίνεται.

Έρρικα Πρεζεράκου ανιψιά

Έρρικα Πρεζεράκου: Συγκλονίζει η αδερφή της για την κόρη της - «Προσπαθεί να...»

Συγκλόνισε με τα λόγια της στο δελτίο του ΑΝΤ1, η αδερφή της Έρρικας Πρεζεράκου, η οποία μίλησε για τη μάχη που δίνει η 7χρονη κόρη της με τον καρκίνο.

Η ανιψιά της αθλήτριας, κατάφερε να ταξιδέψει στις ΗΠΑ και να πάει σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο, με σκοπό να γίνει καλά, έχοντας στο πλευρό της πάρα πολύ κόσμο να την στηρίζει.

Η μητέρα λοιπόν της 7χρονης Αναστασίας, Ξένια Πρεζεράκου, μίλησε στο Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων του ANT1 για την εξέλιξη της υγείας της:

«Προσπαθεί να προσαρμοστεί το σώμα της στις θεραπείες, γιατί είναι ακόμη νωρίς. Εδώ μας έδωσαν ένα 35% επιτυχίας, ακούγεται λίγο αλλά μπροστά στο 0% που μας έδωσαν στην Ελλάδα, ακούγεται πολύ μεγάλο».

Λίγες ημέρες νωρίτερα η Έρρικα Πρεζεράκου, έβαλε τα κλάματα στον αέρα του OPEN με την εξομολόγηση της.