Κρίσεις στις σχέση Μουτσινά - Ηλιακή: «Δεν μιλάμε όχι γιατί είμαστε τσακωμένοι αλλά..»

Τα αποκάλυψε όλα ο παρουσιαστής

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κρίσεις στις σχέση Μουτσινά - Ηλιακή: «Δεν μιλάμε όχι γιατί είμαστε τσακωμένοι αλλά..»

Το πρωί της Πέμπτης, το Πρωινό έπαιξε ένα βίντεο στο οποίο ο Νίκος Μουτσινάς παίρνει συνέντευξη από τον φίλο και συνεργάτη του, Φίλιππο Ιωάννου στο Youtube. Μάλιστα, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στην Μαρία Ηλιάκη και στις τετριμμένες σχέσεις που έχουν.

Ο Νίκος Μουτσινάς κλήθηκε να παίξει Θάρρος ή Αλήθεια και να απαντήσει στις πικάντικες ερωτήσεις του φίλου του. Μία από αυτές, φυσικά, συμπεριελάμβανε την Μαρία Ηλιάκη με τον ίδιο να δηλώνει: «Με την Μαρία Ηλιάκη δεν μιλάμε. Αλλά όχι δεν μιλάμε γιατί είμαστε μαλωμένοι, απλά δεν έχουμε επικοινωνία». Ο Νίκος Μουτσινάς, επίσης, απάντησε και στον χαμό που έχει δημιουργηθεί με την αστυνομία!

Αναφορικά με το γιατί δεν έχει βρεθεί με τη Μαρία εδώ και 3 χρόνια στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» ανέφερε:

«Την Μαρία έπρεπε να έχεις στον καναπέ. Δεν έχω μαλώσει με την Μαρία. Δεν έχουμε καυγαδίσει, δεν έχουμε ανταλλάξει κουβέντα, δεν νιώθω ότι σκέφτεται άσχημα για μένα, ούτε εγώ σκέφτομαι άσχημα για αυτή. Χαίρομαι πολύ για το κομμάτι της προσωπικής της ζωής, γιατί ξέρω ότι την ενδιαφέρει. Την βλέπω χαρούμενη».

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα

Συγκίνησε το διαδίκτυο με την ανακοίνωσή του ο Νίκος Μουτσινάς

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Νίκος Μουτσινάς έκανε μία ιδιαίτερη ανακοίνωση για μία υπέροχη πρωτοβουλία που έχει παρθεί, με την οποία κατάφερε να προκαλέσει συγκίνηση σε ολόκληρο το διαδίκτυο.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής έχει δείξει πολλές φορές πως έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στα ζώα και συγκεκριμένα στα αδέσποτα.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι έχει πάρει στο σπίτι του, τρία αδέσποτα ζωάκια, δύο σκυλιά, τον Άντι και τον Τρίκι και μία γάτα, την εκρηκτική Τζούτζουμπι, η οποία πρωταγωνιστεί σε πολλά από τα insta stories που ανεβάζει ο Νίκος Μουτσινάς.

Έτσι, χθες ανέβασε στο Instagram του ένα μικρό teaser από μία νέα πρωτοβουλία που αφορά τα αδέσποτα ζώα, χωρίς να δώσει ωστόσο περισσότερες πληροφορίες.

Αυτή είναι η ανακοίνωση του Νίκου Μουτσινά που συγκίνησε το διαδίκτυο

Νίκος Μουτσινάς instagram

Στη χθεσινή εκπομπή του στον ΣΚΑΪ ωστόσο ο Νίκος Μουτσινάς φάνηκε να είναι πραγματικά οργισμένος. Δείτε εδώ τι συνέβη.