Ελένη Μενεγάκη: Δηλώνει έμμεσα την επιστροφή της; Τι κρύβει το βίντεο που ανέβασε

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Δηλώνει έμμεσα την επιστροφή της; Τι κρύβει το βίντεο που ανέβασε

Η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο, κάτι που δεν έχει κάνει τον τελευταίο καιρό και δηλώνει στους φανς της ότι της λείψανε.

Αυτό το απόσπασμα έπαιξε στην Φωλιά των Κου Κου με την Κατερίνα Καραβάτου να αποκαλύπτει πως η Ελένη δεν λέει τυχαία στο κοινό της ότι της έλειψε.

«To κομβικό σημείο σε αυτό το story είναι το “μου λείψατε” για μένα αυτό δηλώνει επιστροφή».

H συνεργάτιδα της Μαριλού Ρεπαπή ανέφερε πως μοιάζει πιο πολύ ως πρόθεση, με την παρουσιάστρια να επιμένει ότι: “Για μένα είναι ξεκάθαρο, δηλώνει επιστροφή.” Νέα φωτογραφία από τη βίλα Μενεγάκη - Παντζόπουλου στα Μελίσσια! Τεράστιος ο κήπος τους

H δημόσια πρόταση της Ιωάννας Μαλέσκου στην Ελένη Μενεγάκη

Το μεσημέρι της Πέμπτης η Ιωάννα Μαλέσκου και οι συνεργάτες της συζητούσαν για την Ελένη Μενεγάκη στην οποία μάλιστα η παρουσιάστρια δεν δίστασε να της κάνει μια δημόσια πρόταση στον αέρα του Love It.

Η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε χθες στον προσωπικό της λογαριασμό ένα instastory το οποίο δεν άφησε κανένας ασχολίαστο.

Το ίδιο, λοιπόν, έκανε και η Ιωάννα η οποία με αφορμή το συγκεκριμένο βίντεο άρπαξε την ευκαιρία και έκανε μια ιδιαίτερη πρόσκληση στην Ελένη.

Συγκεκριμένα, η ξανθιά παρουσιάστρια είπε: «Κι εγώ θα ήθελα να την δω σε κάτι διαφορετικό. Κοίταξε, εγώ δεν την γνωρίζω. Την γνωρίζω όπως ο υπόλοιπος κόσμος, εσείς έχετε συνεργαστεί μαζί της αλλά μιας και είμαστε στη γειτονιά. Μελίσσια εγώ, Μελίσσια κι εσύ βρε Ελένη μου, έλα να σε γνωρίσουμε από κοντά ή να έρθουμε εμείς».

Δείτε παρακάτω το ακόλουθο βίντεο